Μενού Κλείσιμο

“Η τέχνη δεν βγήκε απ’ την καραντίνα” – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Κατερίνη

Τη φωνή της με εκείνη των εργαζομένων στους κλάδους του πολιτισμού, ενώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών για την στήριξη των ανθρώπων του Πολιτισμού και της Τέχνης στην Πιερία, αντιδρώντας στην «απουσία» κυβερνητικού σχεδίου για τους ανθρώπους που απασχολούνται και προσφέρουν στον χώρο του πολιτισμού.

Συμμετέχοντας στον αγώνα (και την αγωνία) των ανθρώπων της Τέχνης, η Πρωτοβουλία, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής σε διαδήλωση που θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 12 το μεσημέρι (και τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες, όπως υπογραμμίζουν) στην πλατεία Ελευθερίας της Κατερίνης.

Αναλυτικά στο κάλεσμά της η Πρωτοβουλία αναφέρει: Δηλώνουμε και διαδηλώνουμε την αντίδρασή μας στην απαξίωση των εργαζομένων του Πολιτισμού και στην απουσία οποιουδήποτε κυβερνητικού σχεδίου για τους χιλιάδες των ανθρώπων που απασχολούνται και προσφέρουν στο χώρο του πολιτισμού.

Η τέχνη δεν είναι είδος πολυτελείας, αλλά κοινωνική ανάγκη.

Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή των εργαζομένων στους κλάδους του πολιτισμού.

Μετέχουμε στην Πανελλαδική ημέρα δράσης  και διαδηλώνουμε, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες,  στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, την Πέμπτη, 7 Μαΐου στις 12.00 το μεσημέρι.»

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ