Μενού Κλείσιμο

“I can’t Breathe” Σημερινές εικόνες ντροπής στο «κανάλι της δυσωδίας» (φωτο)

Η εικόνα που παρουσιάζει από το πρωί το κανάλι που -ενδεχομένως-  δημουργεί το πρόβλημα της δυσοσμίας σε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης, είναι αποκαρδιωτική.

Με μια ακόμη ανάρτηση σήμερα το πρωί, η Ομάδα Πρωτοβουλίας Πολιτών “I can’t Breathe” δείχνει «πτυχές» του προβλήματος που δημιουργείται στο συγκεκριμένο κανάλι τα Σαββατοκύριακα. Σε μια από τις φωτογραφίες, εμφανίζεται ακόμη και αγωγός που καταλήγει στο κανάλι.

Η εικόνα του νερού είναι σοκαριστική, αφού σε τίποτα δεν θυμίζει κανάλι «απορροής υδάτων», ενώ όπως αναφέρει στην ανάρτησή της η Ομάδα, έχει ειδοποιήσει ήδη την Αστυνομία, αλλά και το αρμόδιο Τμήμα Περιβάλλοντος της Π.Ε. Πιερίας, να μεταβεί στην περιοχή.

Αναλυτικά στην ανάρτηση της η Ομάδα “I can’t Breathe”, αναφέρει: «Οι φωτό τραβήχτηκαν πριν περίπου μισή ώρα (10:30 πμ) από το κανάλι που σας είχαμε πει πριν από καιρό ότι διέρχεται κοντά στις δύο επιχειρήσεις από τις τρεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και συμβάλλει στην αντιπλημμυρική τάφρο (επισυνάπτεται εικόνα της περιοχής όπου με μπλε γραμμή το εν λόγω ρέμα). Νωρίς το πρωί ήταν πιο κόκκινο. Όπως έχουμε ξαναπεί τα Σαββατοκύριακα γίνονται κυρίως οι ρίψεις των αποβλήτων. Και ιδού και ένας αγωγός! Τηλεφωνήσαμε άμεσα στην Αστυνομία καθώς και στο Τμήμα Περιβάλλοντος και στη Δ/νση Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Πιερίας, να ενεργήσουν από κοινού.»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ