Μενού Κλείσιμο

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Θέμα χρόνου» η σύλληψη του κρεοπώλη – Πώς τον «έδεσαν» οι αρχές

«Θέμα χρόνου» είναι η σύλληψη του 50χρονου κρεοπώλη, που απολογείται στην Εισαγγελέα Μεσολογγίου για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι, με τις αντιφάσεις στις οποίες έχει στις καταθέσεις του να φαίνεται πως τον «καίνε».

Μετά την προσαγωγή του την Τετάρτη (17/1), όπου κλήθηκε να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, ο 50χρονος που αποτελεί και τον βασικό ύποπτο, φαίνεται πως βρισκόταν στο ίδιο σημείο με τον αγνοούμενο έως ότου χαθούν τα ίχνη του.

«Φως» στην υπόθεση έχει ρίξει, στο μεταξύ τόσο η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που συνδέει τον προσαχθέντα με έναν 36χρονο φίλο του, που προκύπτει πως είναι το δεύτερο πρόσωπο «κλειδί» της υπόθεσης, όσο και οι κάμερες, που αποκαλύπτουν ότι υπάρχει κενό 50 λεπτών στην πορεία του, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει εξηγήσει.

Έξω από το γραφείο της Εισαγγελέως βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι του αγνοούμενου φωνάζοντας: «Που είναι ο Μπάμπης;» και ζητώντας από τον 50χρονο να μιλήσει, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

«Κυκλώνουν» και τον 36χρονο – Τι δείχνουν τα διαγραμμένα μηνύματα

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον προκύπτει από την εμπλοκή ενός προσώπου ηλικίας 36 ετών, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν και αυτός στην περιοχή της εξαφάνισης, γεγονός που προκύπτει από το στίγμα από το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι, έχει ανταλλάξει μηνύματα με τον 50χρονο, τα οποία έχουν σβηστεί.

Όπως μετέδωσε το Mega, στην περιοχή με τις καλαμιές όπου είχε αφήσει ίχνη ο Μπάμπης για τελευταία φορά, εντοπίστηκε το στίγμα των κινητών τηλεφώνων τόσο του 36χρονου όσο και του 50χρονου κρεοπώλη, την ώρα που Αρχές πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, drones και δύτες εξακολουθούν να «σαρώνουν» την ευρύτερη περιοχή.

Ειδικότερα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το κινητό του 36χρονου εξέπεμπε διαρκώς στην περιοχή, καθώς δεν είχε απενεργοποιήσει το κινητό του. Αντίθετα, ο 50χρονος κρεοπώλης είχε κλειστό το κινητό του τηλέφωνο και το άνοιγε μόνο για να κάνει κλήση μέσω διαδικτυακής εφαρμογής στον 36χρονο. Στη συνέχεια το έκλεινε ξανά, όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μήνυση για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου θα κατατεθεί κατά παντός υπευθύνου και τυχόν συμμέτοχου για ανθρωποκτονία με δόλο, αλλά και κατά του 50χρονου κρεοπώλη για ψευδή κατάθεση κατ΄εξακολούθηση.

ΠΗΓΗ: CNN GREECE

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ