Μενού Κλείσιμο

Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης – Οι συστάσεις για τη χρήση μάσκας τελείωσαν… χθες

Σε ενημέρωση και συστάσεις προς καταστηματάρχες και εργαζόμενους για υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους ανεξαιρέτως (ιδιοκτήτες καταστημάτων, εργαζόμενους αλλά και πελάτες) προχώρησε η Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης χθες Τετάρτη και από σήμερα θα επιβάλει τις προβλεπόμενες κυρώσεις σε όσους δεν εφαρμόζουν την οδηγία.

Η χθεσινή ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο προώθησης και εφαρμογής της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 3099/Β/27-7-2020) για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 σ’ ολόκληρη την επικράτεια.

Η συγκεκριμένη Κοινή Υπουργική Απόφαση, όπως είναι γνωστό, αφορά την τήρηση αποστάσεων και τη χρήση μάσκας από όλους οι οποίοι επισκέπτονται δημόσιες υπηρεσίες, ιδιωτικές επιχειρήσεις και άλλους χώρους συνάθροισης κοινού. https://www.e-nomothesia.gr/kat-ygeia/astheneies/koine-upourgike-apophase-dia-gp-oik-47421-2020.html

«Τις επόμενες ημέρες οι αρμόδιες υπηρεσίες και η δημοτική αστυνομία θα προχωρήσει σε εντατικούς ελέγχους προκειμένου να διαπιστωθεί εάν αυτά τα μέτρα τηρούνται ή όχι» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της.

Έκκληση για εφαρμογή των μέτρων, απευθύνει και ο δήμαρχος Κατερίνης. Ο Κώστας Κουκοδήμος και αυτός από την πλευρά του, ζητά από τους συνδημότες μας, να τηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις και να φορούν υποχρεωτικά μάσκες όταν επισκέπτονται καταστήματα, το Δημαρχείο, τις δημόσιες υπηρεσίες κλπ, όχι μόνο επειδή προβλέπονται πρόστιμα αλλά κυρίως  γιατί έτσι βοηθούμε όλοι μας στον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού και στην αποτροπή προβλημάτων υγείας μας αλλά και υγείας συμπολιτών μας, καταλήγει σε δήλωσή του

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ