Μενού Κλείσιμο

Δήμος Κατερίνης: Στο Υπουργείο Εσωτερικών για το Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων ζώων, ο αντιδήμαρχος Θωμάς Αναστασιάδης

 

  • Παρών στη συνάντηση ο Βουλευτής Πιερίας Ξενοφών Μπαραλιάκος

 

 

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων ζώων του Δήμου Κατερίνης, καθώς και το αίτημα λήψης περαιτέρω χρηματοδότησης, τέθηκε στο επίκεντρο της επίσκεψης στο Υπουργείο Εσωτερικών, του αντιδημάρχου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Θ. Αναστασιάδη, παρουσία και του Βουλευτή Πιερίας, Ξ. Μπαραλιάκου. 

Συγκεκριμένα, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Λιβάνιου, με τον κο Τσαντίδη, Διευθυντή Γραφείου του Υπουργού, καθώς και με την κα Οικονόμου, ειδική συνεργάτιδά του. 

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο κος Αναστασιάδης μετέφερε τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κατερίνης, Ι. Ντούμου και όπως τόνισε σε δήλωσή του: «Τα στελέχη του γραφείου του Υπουργού, που έχουν ασχοληθεί ειδικά με τη νομοθεσία ζώων συντροφιάς, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις που παρουσιάσαμε στον Δήμο Κατερίνης και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Επιπλέον, σχολίασαν χαρακτηριστικά ότι είμαστε ο πρώτος ανά την Ελλάδα, καλά προετοιμασμένος Δήμος, που τους επισκέφθηκε και κατέθεσε πλήρη φάκελο για το θέμα. Ευχαριστώ με την ευκαιρία, τον Βουλευτή Πιερίας, κο Μπαραλιάκο για την καθοριστική συμβολή του».

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ