Μενού Κλείσιμο

Δήμος Κατερίνης – Οι «Γωνιές των Χριστουγέννων» κάνουν πρεμιέρα!

Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου (9 μ.μ.) στην Πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας – Ευκαρπίδη) η επίσημη έναρξη από τον Δήμαρχο Κατερίνης Κώστα Κουκοδήμο και αμέσως μετά συναυλία με τον δημοφιλή τραγουδιστή Ηλία Βρεττό. Τις εκδηλώσεις της ημέρας θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων έτοιμες να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σ’ έναν κόσμο παραμυθένιο, όπου το πνεύμα της αγάπης, που σηματοδοτεί η πιο χαρούμενη γιορτή του χρόνου, διαχέεται σε όλη την πόλη είναι οι «Γωνιές των Χριστουγέννων».

Ο δήμαρχος Κατερίνης δίνει την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ. από την πλατεία Δημαρχείου το σύνθημα για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και τη  φωταγώγηση της πόλης, ενώ στις 9 μ.μ. είναι προγραμματισμένη η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κατερίνης στην πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας – Ευκαρπίδη).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρεμιέρας κατά την οποία οι «Γωνιές των Χριστουγέννων» ζωντανεύουν τη μαγεία των γιορτών διαμορφώνεται ως εξής:

Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας

 Ο Δήμαρχος Κατερίνης επισκέπτεται όλες τις Γωνιές των Χριστουγέννων για να καταλήξει στην πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας – Ευκαρπίδη), όπου θα κηρύξει την επίσημη έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων για το 2019.

7.30 μ.μ. Το ταξίδι ξεκινά από τη Γωνιά των Παιχνιδιών στο Πάρκο των Χρωμάτων, θα διασχίσει τον πεζόδρομο και θα κατευθυνθεί στη Γωνιά του Πάγου στην πλατεία Ελευθερίας και από εκεί στη Γωνιά του Πολιτισμού στην πλατεία Δημαρχείου όπου και θα γίνει το άναμμα του δέντρου της πόλης στις  8. μ.μ.

Αμέσως μετά θα επισκεφθεί την Γωνιά της Σοκολατούπολης στην πλατεία Μακεδονίας (πρώην Δημοκρατίας – Ευκαρπίδη), τη Γωνιά του Σκρουτζ, τη Γωνιά των Ευχών, τη Γωνιά του Τραγουδιού και τη Γωνιά του Αη Βασίλη στο Κέντρο Τεχνών «9 μούσες»  (αρχοντικό – πρώην οικία Τσαλόπουλου).

Στις 9 μ.μ. ο Δήμαρχος θα κηρύξει την έναρξη των φετινών χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και η βραδιά θα κλείσει με μεγάλη συναυλία στην σκηνή της πλατείας με τον δημοφιλή τραγουδιστή Ηλία Βρεττό.

Την εκδήλωση παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ