Μενού Κλείσιμο

 Δήμος Κατερίνης – Η καραντίνα τέλειωσε, οι απολυμάνσεις συνεχίζονται

Αν και αποσύρονται σταδιακά, και έως ένα επίπεδο, τα μέτρα που είχαν ληφθεί από τα συναρμόδια υπουργεία για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, ο Δήμος Κατερίνης δεν χαλαρώνει τις προσπάθειές του ως προς τις απολυμάνσεις που τακτικά διενεργεί στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας, μέτρο που είχε αποφασίσει ο Δήμαρχος Κατερίνης, Κώστας Κουκοδήμος, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, αναφέρει σχετικό ενημερωτικό σημείωμα του Δήμου

Στο πλαίσιο αυτό, τις προηγούμενες μέρες απολυμάνθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι χώροι του δημοτικού αμαξοστασίου και τα οχήματα, καθώς επίσης και οι διοικητικές εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Συγκεκριμένα, απολυμάνθηκαν οι διοικητικές εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου, οι καμπίνες των οχημάτων αλλά και των μηχανημάτων. Επίσης, σε συνέχεια του προγράμματος απολύμανσης δημόσιων κτιρίων, απολυμάνθηκαν, για μια ακόμη φορά, οι διοικητικές εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τέλος, χθες παρουσία του Γ.Γραμματέα του Δήμου Κώστα Λιακόπουλου απολυμάνθηκαν οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Για το θέμα αυτό, σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης, Γιώργος Κυριακίδης, ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να προστατεύουμε, όσο μπορούμε κατά το δυνατόν, τη δημόσια υγεία μέσα από το πρόγραμμα των απολυμάνσεων που ξεκινήσαμε από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης και θα το συνεχίσουμε για όσο χρειάζεται».

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ