Μενού Κλείσιμο

 ΔΕΥΑ Κατερίνης: Έκτακτα μέτρα λόγω Κορονοϊού

Αναστέλλει τις διακοπές υδροδότησης για ληξιπρόθεσμες οφειλές η ΔΕΥΑΚ έως 30 Απριλίου και καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν μαζί της μόνο τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.

Σειρά προληπτικών μέτρων λαμβάνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Κατερίνης, για την προστασία εργαζομένων,αλλά και καταναλωτών από τον κορονοϊό.

Στην πρόσφατη συνεδρίαση της Επιχείρησης, αποφασίστηκε «εφεξής» η εξυπηρέτηση των πολιτών να γίνεται τηλεφωνικά (στα νούμερα 23510-45300) ή ηλεκτρονικά στα email: deya_katerinis@yahoo.gr και deyak@otenet.gr

Επίσης αποφασίστηκε:

-Οι επιτόπιες επισκέψεις στις εγκαταστάσεις (γραφεία – αντλιοστάσια – βιολογικός κ.λ.π.) δεν θα γίνονται δεκτές παρά μόνο για απολύτως  ακαγκαίες και επείγουσες υποθέσεις  και έπειτα  από προγραμματισμένο ραντεβού που έχει καθοριστεί με τηλεφωνική  ή ηλεκτρονική επικοινωνία.

-Οι διακοπές υδροδότησης λόγω οφειλών αναστέλλονται μέχρι 30/04/2020.

-Οι ληξιπρόθεσμες οφειλές και δόσεις διακανονισμών θα εξοφλούνται μόνο ηλεκτρονικά (internet banking).

-H  εξόφληση λογαριασμών  δεν θα πραγματοποιείται  στις εγκαταστάσεις  (ΤΑΜΕΙΑ)  της ΔΕΥΑ Κατερίνης, αλλά θα γίνεται με ηλεκτρονικούς διαθέσιμους  τρόπους (τράπεζες –  internet banking- phone banking – ταχυπληρωμή κ.λ.π.). 

 Όπως διευκρινίζει η Δημοτική Επιχείρηση, η περίοδος που θα δοθεί για τη λήξη των λογαριασμών, θα είναι μεγάλη ώστε να μην υπολογιστούν προσαυξήσεις και να υπάρχει χρόνος προσαρμογής για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον εναλλακτικό τρόπο πληρωμής.

Για την αλλαγή των παραπάνω μέτρων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

«Ζητούμε την κατανόηση σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων. Διαβεβαιώνουμε ότι η ΔΕΥΑ Κατερίνης θα συνεχίσει την καθημερινή απρόσκοπτη λειτουργία της, με σκοπό  την ομαλή υδροδότηση και αποχέτευση της περιοχής αρμοδιότητας της.

Όλοι μαζί  με συνεργασία, αμοιβαίο σεβασμό ατομικό και συλλογικό αίσθημα ευθύνης, θα ξεπεράσουμε τα δύσκολα εμπόδια που έχουμε μπροστά μας», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Επιχείρησης Στέργιος Μπουσνάκης

  

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ