Μενού Κλείσιμο

15 νέα κρούσματα και 69 διασωληνωμένοι. Στους 105 ο αριθμός των θανάτων

Την τελευταία ενημέρωση της (Μεγάλης) Εβδομάδας που διανύουμε έκανε ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ σε σχέση με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

Ο κ. Τσιόδρας έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του τελευταίου 24ώρου, ανακοινώνοντας 15 νέα κρούσματα, τα οποία στο σύνολό τους ανέχονται σε 2207

Οι ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι 69 (76 ήταν χθες) εκ των οποίων οι 13 γυναίκες. Η μέση ηλικία των ασθενών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας είναι τα 68 έτη και στην πλειοψηφία τους με υποκείμενα νοσήματα.

Σε ότι αφορά τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη μάχη με τον Covid-19 ανέρχονται σε 105 (χθες ήταν 102). Η πλειοψηφία αυτών ήταν άνδρες (29 γυναίκες) και ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων είναι τα 73 έτη. Στην συντριπτική πλειοψηφία τους είτε είχαν υποκείμενα νοσήματα, είτε η ηλικία τους ήταν πάνω από 70 έτη.

Η επόμενη ενημέρωση, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα του Πάσχα, με την ευχή ότι αυτές τις ημέρες οι Έλληνες θα δείξουν την ίδια (με αυτή που δείχνουν μέχρι σήμερα) υπεθυνότητα και διάθεση, να παραμείνουν σπίτι τους και να μην «ρισκάρουν» να διασκορπίσουν τον ιό στην κοινότητα

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ