Μενού Κλείσιμο

10ο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης! Ανοιξαν οι Φόρμες Συμμετοχής

Ανοιξαν οι Φόρμες Δηλώσεων Συμμετοχής για τα Δημοτικά Σχολεία / Νηπιαγωγεία!

Μπορείτε να επισκεφτείτε το Χωριό μας με τις μαθήτριες και τους μαθητές του σχολείου σας και να απολαύσετε τις παροχές του (καφέ, τσάι, κρασί, σούπες, γλυκίσματα, εκπαιδευτικά προγράμματα, παραδοσιακά παιχνίδια, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, συναυλίες και άλλα πολλά) χωρίς να πληρώσετε είσοδο, παρά μόνο προσφέροντας (προαιρετικά) τρόφιμα, φέτος για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Το χωριό μας, η πιο όμορφη γωνιά της πόλης, φοράει ήδη τα γιορτινά του και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο για τους μικρούς μας φίλους.

Δηλώσεις συμμετοχής για σχολεία εδώ: https://www.ecss2006.com/topos/mySPT_XXTK_Schulen1.asp

Σας προτείνουμε να επισπεύσετε τη δήλωση συμμετοχής του σχολείου σας διότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλά σχολεία εκτός νομού. Ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών ανά σχολείο ορίζεται στα 100 παιδιά, ενώ ο μέγιστος αριθμός ανά ημέρα ανέρχεται στα 450 άτομα.

Αναλυτικές οδηγίες για τους εκπαιδευτικούς θα αναρτηθούν μέχρι την 15η Νοεμβρίου στην ιστοσελίδα της ομάδας και στα κοινωνικά δίκτυα. Το Χωριό μας θα είναι ανοιχτό για την εκπαιδευτική κοινότητα από τις 4 έως και τις 22 Δεκεμβρίου, Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 10:00 έως 13:00.  Φέτος στον χώρο θα λειτουργήσει κυλικείο.

Οι ειδήσεις της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ