Μενού Κλείσιμο

«Ζόμπι» στην Αθήνα

Μια άλλη έκθεση

Όταν η τέχνη συναντά τη φαντασία, μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια μας. Μορφή τέχνης στα όρια του ρεαλισμού, όπως οι «Περιπατητές» στη σειρά «The Walking Dead» του FOX, αφού οι «νεκροζώντανοι» αποτελούν εδώ και δεκαετίες μέρος της κινηματογραφικής φαντασίας.

Μία επίσκεψη στο Ωδείο Αθηνών μέχρι την Κυριακή 18 Μαρτίου είναι must τόσο για τους φανατικούς φίλους της σειράς, η οποία διανύει τον 8ο κύκλο της, όσο και για τους λάτρεις της τέχνης.

Άλλωστε, αυτή ήταν και η προσδοκία των διοργανωτών που μέσα από διαγωνισμό οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βρουν την οπτική πίσω από την εικόνα, και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης. Μέσα από τη διαδικασία αυτή επελέγησαν 54 καλλιτέχνες και τα εκθέματά τους βρίσκονται από σήμερα και για τις τέσσερις ημέρες (15-18 Μαρτίου) στον πολυχώρο Ω2 του Ωδείου Αθηνών.

Οι νικητές θα αναδειχθούν από ψηφοφορία του κοινού και ειδική κριτική επιτροπή. Η έκθεση είναι ανοιχτή από το πρωί έως τις 10 το βράδυ και θα υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις μεταξύ των οποίων και «μαραθώνιος» προβολής επεισοδίων του 8ου κύκλου. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής (16/3) θα προβληθεί το καινούριο, 11ο επεισόδιο.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ