Μενού Κλείσιμο

Ζητούνται ποδηλατόδρομοι!

Στη 12η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία συμμετείχε και η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας

Εκατοντάδες ποδηλάτες συμμετείχαν την Κυριακή στη 12η Πανελλαδική Ποδηλατοπορεία που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας.

Με κεντρικό σύνθημα «Ζητούνται ποδηλατόδρομοι» μικροί και μεγάλοι ποδηλάτησαν από την Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης μέχρι την Παραλία και πάλι πίσω, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στους αρμόδιους φορείς και σε όλους τους υποψηφίους δημάρχους λίγο πριν την εκλογική αναμέτρηση: να διατηρήσουν το ποδήλατο στην πολιτική τους ατζέντα και να υλοποιήσουν όλα όσα σχεδιάζουν, ακολουθώντας το παράδειγμα των περισσότερων ευρωπαϊκών πόλεων.

Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας από την ίδρυσή της ακόμα, επισημαίνει τη σημασία ασφαλών ποδηλατικών υποδομών, την επιτακτική ανάγκη για την εξασφάλισή τους, ώστε το ποδήλατο να ενταχθεί ασφαλώς στις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη της Κατερίνης και ευρύτερα της Πιερίας. Το πάγιο αυτό αίτημα πρέπει επιτέλους να γίνει πράξη και οι ποδηλάτες να αποκτήσουν τον χώρο που τους ανήκει.

Θερμές ευχαριστίες στο Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης και τη Δημοτική Αστυνομία, τη Διασωστική Ομάδα Πιερίας και τον Ερυθρό Σταυρό, τα Εκπαιδευτήρια Πλάτων, την επιχείρηση «ΤΣΙΑΛΟΣ Σύγχρονα υλικά στέγης» και τον Σύλλογο Δρομέων ΖΕΥΣ που συνέβαλλαν σημαντικά στην ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοπορείας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασαν προς το Ράδιο Ενημέρωση 92.2 Fm και το Cosmos Radio 103.8 Fm για τη στήριξη και προώθηση των δράσεων αυτών των ημερών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ