Μενού Κλείσιμο

 Υποτροφίες από τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων»

Σε δύο μαθήτριες/μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου

Τα Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ προσφέρουν από το σχολικό έτος 2019-2020 μία πλήρη υποτροφία σε μαθητρια/τή που θα φοιτήσει στην  Α’  τάξη και μία υποτροφία σε μαθητρια/τή που θα φοιτήσει στη Β΄ τάξη του Γενικού Λυκείου.

Η υποτροφία καλύπτει τη φοίτηση της μαθήτριας/του μαθητή για τις τρεις ή δύο τελευταίες τάξεις του Λυκείου αντίστοιχα, με την προϋπόθεση να συνεχίσει να διακρίνεται στα μαθήματα και τη διαγωγή της/του. Η υποτροφία της Β’  Λυκείου αποτελεί ευγενική χορηγία του αποφοίτου του σχολείου και διακεκριμένου επιστήμονα του CERN, Βουλγαράκη Γεωργίου.

Κριτήρια επιλογής της μαθήτριας/του μαθητή:

Οι υποψήφιοι μαθητές θα αξιολογηθούν στο χώρο των εκπαιδευτηρίων στα μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας την Τετάρτη 19 Ιουνίου και των Μαθηματικών την Πέμπτη 20 Ιουνίου και θα κληθούν σε συνέντευξη από την αρμόδια επιτροπή εκπαιδευτικών του σχολείου. Επιπλέον θα ληφθούν υπόψη κοινωνικά κριτήρια καθώς και οι επιδόσεις των μαθητριών/των  στη Γ’ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου αντίστοιχα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία των Εκπαιδευτηρίων ΠΛΑΤΩΝ στο τηλ. 23510 31111 για περαιτέρω ενημέρωση και για να δηλώσουν συμμετοχή ως την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019.

Λεπτομέρειες για την εξεταστέα ύλη στο: http://www.platon.edu.gr/index.php/latest-news/item/353-ypotrofies-2019-2020-imerominies-eksetaseon-kai-eksetastea-yli

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ