Μενού Κλείσιμο

Χορός και… απολογισμός

Ετήσια εκδήλωση του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας

Θέμα χρόνου η λειτουργία των Κέντρων Υγείας στην Κατερίνη, για την άμεση εξυπηρέτηση των συνταξιούχων, σύμφωνα με το Σωματείο τους

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Ν. Πιερίας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου ΕΛΙΑ στην Κατερίνη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. κ. Τάτσης Παντελής, ο Α’ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Θεσσαλονίκης κ. Κοντονίδης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας Συντονιστικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ κ. Κολοβός Χρήστος καθώς και αντιπροσωπείες των Σωματείων Συνταξιούχων O.A.E.E. όμορων Νομών της Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Βεροίας και Γιαννιτσών.
Σε σύντομο χαιρετισμό τους κατά την έναρξη της εκδήλωσης, για μια ακόμη φορά διαβεβαίωσαν ότι θα είναι στο πλευρό του Σωματείου και των μελών του στο πλαίσιο των καθηκόντων, αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πιερίας ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Νομού μας, τους εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και των Σωματείων Συνταξιούχων αλλά και όλα τα μέλη του Σωματείου για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε.
Κατά την ομιλία του ο Ταμίας του Σωματείου κ. Τσιμήτρης, ως εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου, επιγραμματικά αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνταξιούχοι του κλάδου μας καθώς και στις ενέργειες του Σωματείου για τη στήριξή τους.
Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην έναρξη λειτουργίας τεσσάρων νέων Κέντρων Υγείας στο κέντρο της πόλης μας από το Νοσοκομείο Κατερίνης το αμέσως επόμενο διάστημα, ένα πάγιο αίτημα του Σωματείου Συνταξιούχων για την εξυπηρέτηση και την άμεση πρόσβαση των συνταξιούχων ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου και το Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου για τη χρόνια στήριξή τους σε όλες τις δραστηριότητες του Σωματείου.
Παρόντες επίσης ήταν: ο Βουλευτής Πιερίας κ. Τζαμακλής Χαρίλαος, ο Βουλευτής Πιερίας κ. Κουκοδήμος Κωνσταντίνος, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κ. Μαυρίδου Σοφία, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου Ηλίας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης κ. Μυστρίδης Ανέστης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Ρέχας Κωνσταντίνος, ο αναπληρωτής Δημάρχου κ. Παπαζήσης Αναστάσιος με την Αντιδήμαρχο κ. Μακρίδου Πιπίτσα, ο Προϊστάμενος ΟΑΕΕ Πιερίας κ. Αθανασιάδης και εκπρόσωποι του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Κατερίνης.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ