Μενού Κλείσιμο

Βραδιά Μάνου Χατζιδάκι

Μια ακόμη μελωδική βραδιά από τα Αικατερίνεια 2107

 Μια υπέροχη μουσική διαδρομή σε νότες και μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι, που έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στο μυαλό και στην ψυχή μας έφεραν στη μουσική σκηνή των «Αικατερινείων 2017», οι μουσικοί Μαρία Στάθη (τραγούδι) και Λευτέρης Κηπόπουλος, Δημήτρης Κορομπίλης (κιθάρες).

Ειδικότερα, «Με μια φωνή και δυο κιθάρες», το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην Αστική Σχολή, ορισμένα από τα πλέον διαχρονικά τραγούδια του αξέχαστου δημιουργού, από τον «Κεμάλ» και το «Πάμε μια βόλτα στο Φεγγάρι» έως το «Βαλς των χαμένων ονείρων» κ.ο.κ. συγκίνησαν και ταξίδεψαν το κοινό, που είχε την τύχη να παρακολουθήσει μία όμορφη μουσική εκδήλωση με φόντο τόσο το λιτό και προσεγμένο σκηνικό που επιμελήθηκαν οι διοργανωτές, όσο και τις ζωγραφικές δημιουργίες της Αλίκης Καμπερίδου – Πουρσανίδου.

«Οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα που διαχρονικά δημιουργεί η μουσική του Χατζιδάκι έμειναν ανεξίτηλα στην ψυχή μας. Ευχαριστούμε τους συντελεστές για την συμμετοχή τους στα φετινά Αικατερίνεια» σημείωσε μεταφέροντας το χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ), Αναστάσιος Παπαζήσης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι, τα κείμενα της βραδιάς επιμελήθηκε ο Ζάχος Κανταδόρος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ