Μενού Κλείσιμο

Βραδιά εθελοντών…

Το Φεστιβάλ Ολύμπου, δεν ξέχασε τους στυλοβάτες του!

Την καθιερωμένη και θεσμοθετημένη βραδιά τιμής και ευχαριστιών προς τους ανθρώπους του εθελοντισμού που στάθηκαν αρωγοί και συμπαραστάτες στις πρωτοβουλίες και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ολύμπου, πραγματοποίησε και φέτος ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου (ΟΡ.ΦΕ.Ο.).

Το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού, θεωρώντας ότι η συμβολή των εθελοντών ήταν σημαντική αλλά και καθοριστική στην επιτυχή ολοκλήρωση των εκδηλώσεων του 46ου Φεστιβάλ Ολύμπου, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του παραχωρώντας τιμητικό και ευχαριστήριο δείπνο προς τους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες που υποστήριξαν με την προσφορά τους το φετινό Φεστιβάλ.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο αίθριο ξενοδοχειακής μονάδας της Λεπτοκαρυάς Πιερίας, το οποίο επί σειρά ετών στηρίζει έμπρακτα, το Φεστιβάλ Ολύμπου.
Ήταν η βραδιά του αποχαιρετισμού και των αναμνήσεων, τις οποίες θύμισε σε όλους ο φωτογραφικός φακός του συνεργάτη και εθελοντή Λεωνίδα Ζάρκου μέσα από ένα πέρασμα προβολής εικόνων, από την ημέρα των εγκαινίων μέχρι την τελετή της λήξης.
Υποδεχόμενος και χαιρετίζοντας τους εθελοντές και τις εθελοντικές ομάδες, ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, Γρηγόρης Παπαχρήστος, επισήμανε:
«Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου, τιμά απόψε τους νέους και τις νέες της Πιερίας που ανιδιοτελώς για δύο μήνες του καλοκαιριού, πρόσφεραν το χρόνο τους, την ενέργειά τους, την αγάπη τους, στο θεσμό που αναδεικνύει τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου τους. Είναι οι εθελοντές της χαράς και της αισιοδοξίας, οι νέοι και οι νέες που δεν αρκούνται στα όνειρα και στις ανεκπλήρωτες επιθυμίες, είναι οι νέοι και οι νέες που συμμετέχουν, που διεκδικούν, που απολαμβάνουν την ικανοποίηση της προσφοράς και της δημιουργίας.
Αυτοί που φέτος το καλοκαίρι, στο αρχαίο θέατρο του Δίου, στο κάστρο του Πλαταμώνα, στην αρχαία Πύδνα, στο Λιτόχωρο, στον Κολινδρό, υποδέχτηκαν με ευγένεια και χαμόγελα τους χιλιάδες θεατές, προσφέροντας τους πρόθυμα κάθε διευκόλυνση και υπηρεσία.
Αυτούς με πολύ ευγνωμοσύνη τιμάμε απόψε.»
Ακολούθησαν οι απονομές των αναμνηστικών διπλωμάτων στους εθελοντές και στις δύο εθελοντικές ομάδες, την Διασωστική Ομάδα Πιερίας και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κατερίνης (Τομέας Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών). Παράλληλα η διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο. συνεχάρη τους εθελοντές που εισήχθησαν φέτος στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, τους Ιωάννη Πασχαλίδη, Αριστοτέλη Σαμαλή (τέκνα μελών του διοικητικού συμβουλίου) και Πωλίνα Αγιαννίτου, Ελένη Ζαρκανέλα, Μαρία Σαραπτσή, Μάριος Φανούλης.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με γλέντι και χορό, που πρόσφερε απλόχερα το μουσικό σύνολο με τους Νίκο Πατρή (μπουζούκι), Γιώργο Στοφορίδη (αρμόνιο) και στο τραγούδι τη Φιλιώ Σέρβου και το Νίκο Μπίνο.
Με έντονα συναισθήματα και περισσή συγκίνηση, η οικογένεια του ΟΡ.ΦΕ.Ο.
(διοικητικό συμβούλιο, συνεργάτες, εθελοντές), αποχαιρέτησε στη βραδιά τιμής στους εθελοντές, το 46ο Φεστιβάλ Ολύμπου, ανανεώνοντας το ραντεβού για το 47ο Φεστιβάλ Ολύμπου του 2018.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ