Μενού Κλείσιμο

Βιβλιοπαρουσίαση – «Το βαλς της παγωμένης καρδιάς» στην Κατερίνη

Παρουσιάζεται και στην Κατερίνη το βιβλίο της Φωτεινής Αγγέλη: «Το Βαλς της Παγωμένης Καρδιάς», από τις εκδόσεις «Όστρια», στο «Άλλο…ΚΑΦΕΝΕΙΟ» Αθηνών 10, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, στις 7 το βράδυ.

 

Το βιβλίο έχει ήδη παρουσιαστεί στην Αθήνα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, στο  Δίστομο, στην Άμφισσα, Σοφάδες, Λέρο, Σκιάθο, Καλαμπάκα κ.α. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κ. Ζωή Λυκοπούλου και θα διαβάσει αποσπάσματα η ηθοποιός & θεατρική συγγραφέας, Κατερίνα Χατζημαρκάκη.

Η ζωή είναι πόλεμος, ένας πόλεμος με νικητές και ηττημένους. Για να βγεις νικητής, πρέπει να γίνεις δυνατός. Δυνατός όμως δε γεννιέσαι, αλλά γίνεσαι, μόνο μέσα από τον πόνο, την απώλεια, την αδικία. Σ’ αυτόν τον άνισο κι άδικο πόλεμο έζησε η Κατερίνα, μια γυναίκα που πάλεψε στα σκοτεινά χρόνια της ντροπής κι έγινε φωτεινό παράδειγμα για όσους έζησαν κοντά της. Παράδειγμα ήθους, θέλησης, δύναμης, ψυχής. Το βιβλίο είναι βγαλμένο από την ζωή και είναι αφιερωμένο στους κατοίκους του μαρτυρικού Δίστομου, στους γενναίους αγωνιστές, στους ζωντανούς και στους πεσόντες για την ελευθερία της πατρίδας.

Είναι ένα μυθιστόρημα γλυκόπικρο για τη φιλία, την αγάπη, τον πειρασμό και τη λύτρωση. Μια ιστορία για καταπιεσμένα πάθη, για κρυμμένα μυστικά, αλλά κυρίως, για την αναζωογονητική δύναμη της αγάπης.

 

 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ