Μενού Κλείσιμο

Το χρώμα στη ζωή μας και στη ζωγραφική τέχνη

Αστική Σχολή – Εαρινές Ημέρες Μουσών:

Οι γεμάτοι χρώμα προσωπικοί και συναισθηματικοί διάλογοί τους αποτυπώνονται στις ζωγραφικές δημιουργίες τους. Ο λόγος για την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Το χρώμα στη ζωή μας», η οποία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Εαρινές Ημέρες Μουσών», φιλοξενείται στην Αστική Σχολή.

Ειδικότερα, διαφορετικές τεχνοτροπίες με σημείο αναφοράς το χρώμα διατρέχουν τοπία, καθημερινές ασχολίες, αγιογραφίες, πορτρέτα κ.α. δημιουργίες εικαστικών από την πόλη μας, καθώς και από τη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, από την Κατερίνη συμμετέχουν: Βούβαρη Ελένη, Ελμαλιώτη Γεωργία, Παπαδοπούλου – Σαρηγιαννίδου Δέσποινα, Σπανός Νίκος (Nik Spain), Χατζηδάκη Βασιλική.

Επίσης, από τη Θεσσαλονίκη: Καπετανούδη Πηνελόπη, Μπόζια Έφη, Χατζηγεωργιάδου Γιώτα.

Το κοινό μπορεί να επισκέπτεται την έκθεση καθημερινά, έως και τις 3 Ιουνίου, κατά τις ώρες 10:30 π.μ. έως 13:00 και από τις 19:00 έως 22:00.

Όπως είναι γνωστό, οι «Εαρινές Ημέρες Μουσών 2018» της Εστίας Πιερίδων Μουσών, πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης, σε συνδιοργάνωση με τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ