Μενού Κλείσιμο

Το Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Δράμας ταξιδεύει στην Κατερίνη

Κινηματογραφική Λέσχη

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης καλωσορίζει το νέο έτος φέρνοντας στην πόλη μας το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, δίνοντας το καθιερωμένο ραντεβού της με το πιο ζωντανό κομμάτι της ελληνικής κινηματογραφίας: τους νέους Έλληνες μικρομηκάδες.

Για έκτη συνεχή χρονιά λοιπόν και σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Δράμας Δράμας προβάλλονται οι βραβευμένες ταινίες της διοργάνωσης. Το Φεστιβάλ Δράμας, με ιστορία πολλών ετών κι αμέτρητων ταινιών, γιόρτασε το Σεπτέμβρη του 2018 τα 41 του χρόνια, σημειώνοντας ρεκόρ αιτήσεων συμμετοχής κινηματογραφιστών.
Πολλοί, ίσως περισσότεροι από κάθε άλλη χρονιά, είναι οι δημοφιλείς ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στις ταινίες του διαγωνιστικού. Είναι προφανές πως δεν επιθυμούν απλώς να βοηθήσουν τους νέους σκηνοθέτες στα πρώτα τους βήματα, όπως συνέβαινε παλιότερα, αλλά αντιμετωπίζουν πλέον την μικρού μήκους ταινία ως ένα όχημα ανάδειξης της υποκριτικής τους δεινότητας. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους: Γ.Στάνκογλου, Κ. Κουρής, Σ. Κόκκαλη, Τ.Σπυριδάκης, Ν.Γεωργάκης, Κ.Σειραδάκης και σε ένα ρόλο έκπληξη τον σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη.
Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 13 και Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο Εκάβη (1ος Όροφος ) και με ώρα έναρξης τις 19.00.
Η είσοδος στις προβολές είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ