Μενού Κλείσιμο

Το «ευχαριστώ» του Θρακικού

Θρακικός Γανόχωρας

Το ετήσιο πανηγύρι ξεκινάει δυο εβδομάδες πριν την καθορισμένη ημερομηνία και τελειώνει τρεις ημέρες μετά. Για αυτό το λόγο, το πρώτο και μεγαλύτερο ευχαριστώ, ανήκει στους εθελοντές του συλλόγου που εργάστηκαν ασταμάτητα για την ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Μιας εκδήλωσης που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και περισσότεροι από 1200 φίλοι του Θρακικού Γανόχωρας μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους περισσότερους από 30 Πολιτιστικούς Συλλόγους και τους χορευτές που υπό τους ήχους της μοναδικής Εβρίτικης Ζυγιάς τα έδωσαν όλα!
Μας τίμησαν οι βουλευτές Πιερίας Φώντας Μπαραλιάκος και Σάββας Χιονίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ασημίνα Πούλιου, Νίκος Μακρίδης, Γιώργος Κυριακίδης, Θανάσης Λιακόπουλος και Απόστολος Λιακόπουλος. Υπάρχουν πολιτευτές που στηρίζουν τον Θρακικό και μετεκλογικά και τους ευχαριστούμε πολύ.
Το Δ/Σ του συλλόγου μας, ευχαριστεί ξεχωριστά τον χοροδιδάσκαλο μας Γιώργο Ρέμπα ο οποίος παρουσίασε ένα ιδιαίτερο χορευτικό πρόγραμμα με τους μικρούς χορευτές του Θρακικού αλλά και εργάστηκε ο ίδιος εθελοντικά σε «μάχιμες» εργασίες του πανηγυριού.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Νοέμβριο, στον ετήσιο χορό μας. Σας ευχαριστούμε όλους Θρακιώτικα!

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ