Μενού Κλείσιμο

Το αδιαχώρητο σε μια ακόμη εκδήλωση

Κοπή πίτας του Συλλόγου Κρητών «Οι Σταυραετοί»

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποίησε ο Σύλλογος Κρητών Πιερίας «Οι Σταυραετοί» την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Συλλόγου Κωνσταντίνος Μανιουδάκης ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν και πρόσθεσε ότι ο Σύλλογος όλα αυτά χρόνια έχει καταφέρει πολλά και σημαντικά με την βοήθεια και την στήριξη των φορέων του νομού.

Από την πλευρά του ο Γ. Γραμματέας του Συλλόγου στρατηγός Ε. Κυριακάκης αναφέρθηκε στις δράσεις στις οποίες προχώρησε ο Σύλλογος μεταξύ των οποίων η ανέγερση του μνημείου του 16χρονου ήρωα Απόστολου Κονταξάκη αλλά και τον εορτασμό των 4 Αγίων Μαρτύρων . Οι 4 νεομάρτυρες που γεννήθηκαν στις Μέλαμπες Ρεθύμνης αποκεφαλίστηκαν από τους Τούρκους στις 28 -10-1824, έξω από τη Μεγάλη Πόρτα Ρεθύμνου, όπου σήμερα βρίσκεται περικαλής Ιερός Ναός, όπως και στη γενέτειρά τους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, ο αναπληρωτής δήμαρχος ως εκπρόσωπος του δημάρχου Κατερίνης Τάκης Λεμονόπουλος, η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κα Τζουμέρκα – Μπατάλα, ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης, ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας κ. Τ. Παπαζήσης, η αντιδήμαχος κ. Παρτσαλίδου – Μακρίδου, δημοτικοί σύμβουλοι μεταξύ των οποίων οι Ν. Μακρίδης, Χ. Γκουγκουρέλας, και Γ. Κυριακίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Κατερίνης Γ. Νταντάμης και Θ. Λιακόπουλος, ο στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ Α. Μαντζούκας, ο πρόεδρος της Σχολής Γονέων Κ. Κορομπίλης, πρόεδροι και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων όπως ο σύλλογος Κοκκινοπλιτών Πιερίας «Ο Όλυμπος» το Λύκειο Ελληνίδων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ανδρομάχης εκπρόσωποι φορέων και πολλοί φίλοι και μέλη του Συλλόγου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ