Μενού Κλείσιμο

Το αδιαχώρητο και στη Θρακική βραδιά

34η Εμποροπανήγυρη Δήμου Κατερίνης

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται σήμερα «δυναμικό» Κρητικό γλέντι!

Με όχημα το μουσικό σχήμα «ΕΒΡΙΤΙΚΗ ΖΥΓΙΑ», τον αυθεντικό τρόπο έκφρασης του μουσικού πλούτου της Θράκης, συνάντησαν η σκηνή και το πολυπληθές κοινό της 34ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης, το βράδυ της Τρίτης.

Την γεμάτη μουσικούς, ρυθμούς από όργανα βαθιά ριζωμένα στην παράδοση και μνήμη των ανθρώπων της Θράκης, σε συνδυασμό με σύγχρονες ενορχηστρώσεις πλαισίωσαν χορευτικά ξεσηκώνοντας το κοινό, το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης και ο Σύλλογος «Θρακικός Γανόχωρας».

Τους εκπροσώπους των συλλόγων ευχαρίστησε για την συμμετοχή και όμορφη παρουσία των τμημάτων τους, ο αντιδήμαρχος Νίκος Παπαζιώγας.

Μία ψυχαγωγική – μουσική ανάσα στην καθημερινότητα αποτελούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα της φετινής Εμποροπανήγυρης.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Δυναμικό Κρητικό Γλέντι με τον Γιώργη Βρέντζο

Σε ένα δυναμικό γλέντι, με…. άρωμα, σκοπούς και τραγούδια από την μεγαλόνησο, μας προσκαλεί την σήμερα Τετάρτη και ώρα 21:00, η 34η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης.

Επί σκηνής, στο μουσικό – ψυχαγωγικό τμήμα του χώρου, οι κορυφαίοι Ανωγειανοί δεξιοτέχνες: Γιώργης Βρέντζος (τραγούδι – λαούτο), Νικόλαος & Γιώργης Νταγιαντάς.

Ο Γιώργης Βρέντζος γεννήθηκε το 1973 στα Ανώγεια Ρεθύμνου. Μεγάλωσε μουσικά δίπλα σε πολλούς μερακλήδες και στιχουργούς των Ανωγείων. Δάκρυσε από χαρά και από γέλιο ο Κάθε Γιώργης σ’ αυτό τον άγιο τόπο των Ανωγείων. Δε θα μπορούσε να «ξεστρατίσει» ο Γιώργης μας. Ιδανικά με το χώρο και το χρόνο τραβά τη διαδρομή του. Και είναι ντρέτος, ίσιος, γελαστός και ξεκάθαρος, όπως και η φωνή και το παίξιμό του.

Η είσοδος για το κοινό και σ’ αυτήν την εκδήλωση, είναι ελεύθερη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ