Μενού Κλείσιμο

Θεσμός με πρωταγωνιστή τον δημιουργικό πλούτο των νέων

Ο δήμαρχος Κατερίνης για τα «Ολύμπια Εν Δίω»

Με ιδιαίτερα θερμά λόγια αναφέρεται στη φετινή διοργάνωση «Ολύμπια Εν Δίω», ο δήμαρχος Κατερίνης, με αφορμή την έναρξη των εκδηλώσεων το ερχόμενο Σάββατο

Η Διεθνής Νεανική Συνάντηση Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού «Ολύμπια τα εν Δίω», με σεβασμό στον πολιτισμό και μέσω της επικοινωνίας των μελών της παγκόσμιας σχολικής κοινότητας συνιστά θεσμό, στον οποίο πρωταγωνιστεί ο δημιουργικός πλούτος και δυναμισμός των νέων ανθρώπων, υπογραμμίζει ο Σάββας Χιονίδης, σημειώνοντας παράλληλα, πως ο θεσμός συμβάλλει στην προσέγγιση των λαών, καλλιεργεί τη γνώση, δίνει βήμα στη μαθητιώσα νεολαία να εκφραστεί και να αναδείξει το αποτέλεσμα της αγάπης και της ενασχόλησής της για την τέχνη.
Με «όχημα» το αρχαίο Δράμα, τη Μουσική και τον Αθλητισμό, θέτει στο επίκεντρο τη δύναμη και τις αξίες της Παιδείας και του Πολιτισμού, τις οποίες στον Δήμο Κατερίνης διαχρονικά υπηρετούμε και έχουμε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα, σημειώνει σε άλλο σημείο του.
Ο κ. Χιονίδης, απεύθυνε ανοιχτή πρόσκληση προς τους δημότες της Κατερίνης, να στηρίξουν με την παρουσία τους, την σπουδαία πολιτιστική αυτή γιορτή, στην οποία θα έχουμε την τύχη και την τιμή να απολαύσουμε το ταλέντο, τις ικανότητες, τις ευαισθησίες της νέας γενιάς.
Καταλήγοντας τονίζει πως «αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες, στους εκπαιδευτικούς, σε όλους τους συντελεστές οι οποίοι, θα λάβουν μέρος ενεργά στην Διεθνή αυτή Νεανική Συνάντηση και εύχομαι από καρδιάς, η διαμονή στον τόπο μας, να αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις και εντυπώσεις.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ