Μενού Κλείσιμο

«Τα 2 Μ στην άκρη του κόσμου» από το Θέατρο Commedia

Η πρώτη παράσταση  για το 2023-2024  ξεκινάει με την παιδική παράσταση «Τα 2 Μ στην άκρη του κόσμου» στον νέο ανανεωμένο χώρο του θεάτρου.

Πρόκειται για παράσταση βασισμένη στο βιβλίο της Μάγδας Γαϊτανίδου. Η θεατρική απόδοση είναι της Βάλιας Βατζόλα και η διασκευή του Θανάση Μαργαρίτη.

Ένα έργο ιδιαίτερα επίκαιρο με αναφορές στην αξία της φιλίας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού και με βασικό του νόημα την προστασία  της φύσης. Πρόκειται για τις περιπέτειες και τα ταξίδια δύο φίλων, του Μιχάλη και της Μάγιας που γνωρίζουν φανταστικά πρόσωπα βγαλμένα μέσα από την ελληνική και την ευρωπαϊκή μυθολογία και περνάνε από δοκιμασίες και γρίφους προκειμένου να σώσουν τον κόσμο μας. Τελικά θα κερδίσει το καλό έναντι του κακού; Θα μπορέσουν δύο παιδιά να σώσουν τον κόσμο και να μας θυμίσουν αξίες που έχουμε ξεχάσει;

Η συνέχεια στην παιδική σκηνή του Θανάση Μαργαρίτη, στο νέο πολυχώρο θεάτρου Commedia με έναν πολυμελή θίασο και πλούσια σκηνικά και κοστούμια.

Παίζουν: Εύη Καζαντζίδου, Νίκος Ραφαηλίδης, Δήμητρα Μπατσαρά, Ιωάννα Τομπρή, Νίκος Πολυζόπουλος, Ιωάννα Φτεργιώτη. Συμμετέχει ο Θανάσης Μαργαρίτης.

Σκηνικά-κοστούμια: Θανάση Μαργαρίτη –Βούλα Φουντούκα.

Κατασκευή επιμέλεια σκηνικών: Δημήτρης Μπέης.

Σκηνοθεσία: Θανάση Μαργαρίτη.

Η αίθουσα είναι φιλική για ΑμεΑ και κλιματίζεται.

Τηλέφωνο 2351 604 295. – Φαρμάκη 62 , Κατερίνη.

Έναρξη παραστάσεων  22  Οκτωβρίου 2023.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ