Μενού Κλείσιμο

Συναυλία για καλό σκοπό…

Αύριο ο Γιάννης Πάριος στην Κατερίνη

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την συνέχιση των έργων στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Κατερίνης

Μουσική εκδήλωση ευρείας απήχησης με τον καταξιωμένο ερμηνευτή και δημιουργό Γιάννη Πάριο διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος και ο Ιερός Ναός Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης, αύριο Σάββατο, στις 9 το βράδυ, στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης (γήπεδο Πιερικού).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και τα έσοδα θα διατεθούν για τη συνέχιση ανέγερσης του Ιερού Ναού.
Ο Γιάννης Πάριος θα ερμηνεύσει παλιές και νέες επιτυχίες του, σε ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι πάνω από το χρόνο, για ένα σημαντικό σκοπό, που θα μαγέψει, θα συγκινήσει και θα ενθουσιάσει όλους τους Πιεριείς.
Με καινούργια τραγούδια που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει και θα τα ερμηνεύσει για πρώτη φορά στη μοναδική αυτή συναυλία, αλλά και με όλα τα αγαπημένα τραγούδια, που τόσα χρόνια όλοι μας προσμένουμε να ακούσουμε από την υπέροχη φωνή του. Μια γιορτή, χωρίς όρια και πρόγραμμα ακρίβειας, μια βραδιά αφιερωμένη σε διαχρονικές μελωδίες και βέβαια στα δικά του νησιώτικα, που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού του.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια από το ειδικό περίπτερο που έχει στηθεί στην πλατεία Ελευθερίας, από το Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως «Ο Άγιος Φώτιος», από τον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου και από το βιβλιοπωλείο «1900».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ