Μενού Κλείσιμο

Συναυλία αλληλεγγύης

Σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Σπυρίδωνα

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την πραγματοποίηση σοβαρών χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες πρέπει να υποβληθούν δύο νέοι άνθρωποι

Μια μεγάλη συναυλία προετοιμάστηκε για απόψε, με πρωτοβουλία του δήμου Δίου – Ολύμπου και τους φορείς των Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγίου Σπυρίδωνα και Λεπτοκαρυάς για σπουδαίο φιλανθρωπικό σκοπό.

Συγκεκριμένα για δύο νέους σε ηλικία συνδημότες, καταγόμενους από τον Άγιο Σπυρίδωνα και τη Λεπτοκαρυά αντιστοίχως οι οποίοι έχουν άμεση ανάγκη σοβαρών χειρουργικών επεμβάσεων.
Η συναυλία πραγματοποιείται απόψε, στις 8 το βράδυ, στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα. Ήδη οι τοπικοί σύλλογοι διακινούν εισιτήρια για τη συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων.
Στη συναυλία αυτή συμμετέχουν και εννοείται όλοι τους αφιλοκερδώς, η Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, οι καλλιτέχνες, Χριστίνα Μαραγκόζη, Μπάμπης Βελισσάριος, Γιάννης Παρλαπάνος, Φιλιώ Σέρβου, Στέλιος Χαλάτσης, Παναγιώτης Μπόρας.
Την επιμέλεια του καλλιτεχνικού προγράμματος έχει το Κέντρο Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Νίκου Πατρή.
Στη συγκέντρωση των απαραίτητων χρημάτων πρωτοστατούν οι ενορίες και όλοι ανεξαιρέτως οι τοπικοί σύλλογοι των δύο Δημοτικών Διαμερισμάτων Αγίου Σπυρίδωνα και Λεπτοκαρυάς, ενώ τον οργανωτικό συντονισμό έχει ο ίδιος ο δήμαρχος του δήμου Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ