Μενού Κλείσιμο

Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας | Ηχηρό μήνυμα αγάπης και ελπίδας με… ποδήλατο!

Με τη μεγάλη συμμετοχή κόσμου στο 3ο BIKEFORLIFE – ΠΟΔΗΛΑΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ολοκληρώθηκε η 10ήμερη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Πιερίας, την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνος, την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Κατερίνης.

Για 3η συνεχόμενη χρονιά, όλοι μαζί, μεταφέραμε με μία ποδηλατοπορεία αγάπης, στήριξης και ελπίδας και παράλληλες μουσικές, χορευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις, το μήνυμα για την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης για τον καρκίνο του μαστού σε όλες τις γειτονίες της Κατερίνης και να αναδείξαμετη συμβολή της άσκησης και του υγιεινού τρόπου διαβίωσης στη μείωση εμφάνισηςτου καρκίνου αλλά και ενίσχυσης της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των ατόμων που νοσούν.

Το 3ο BIKEFORLIFE, πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Ποδηλατικής Απόδρασης Κατερίνης, την υποστήριξη του γυμναστηρίου BOOTCAMP και τη χορηγία της εταιρείας Polis–Δημοτικά Πάρκινγκ Κατερίνης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και εκπρόσωπος της Υφυπουργού Ανάπτυξης κας Άννας Μάνη.

Ευχαριστούμε θερμά :

Τη Δημοσιογράφο Εύη Μιχωλού, υπεύθυνη συντονισμού και παρουσίασης της εκδήλωσης

Τους μουσικούς Νίκο Γκανά &Σαλαβέρη-Μπουρσανίδη Αλέξανδρο

Για το facepainting,

την Αισθητικό Ρίτσα Κατσίρη-Σταθακοπούλου, την Ομάδα ‘Μελισσούλες’ του καταστήματος καλλυντικών Glowup, το Ιωάννα accessories, το KEK Λυδία, τοDust&Cream

Για τα χειροποίητα κοσμήματα την κυρία Ιωάννα Παπακώστα,

Τις επιχειρήσεις ανθοπωλείο Βουβουδάκης και ζαχαροπλαστείο Σερραϊκό για τη συνδρομή τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες,

Στο σώμα εθελοντών διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και

Το τμήμα Τροχαίας Κατερίνης

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης για την προβολή και προώθηση της εκδήλωσης

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Πιερίας, λειτουργεί τμήματα Ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και αναπτύσσει παράλληλες δράσεις υποστήριξης για ασθενείς και τις οικογένειές τους, στη Στέγη Αγάπης ΕΥΔΟΚΙΜΩ, επί της οδού Π. Τσαλδάρη 16 (κάτω από το ξενοδοχείο LIDO) στο κέντρο της Κατερίνης.

Ώρες Λειτουργείας, καθημερινά 10.00 – 13.00

Τηλ. Επικοινωνίας 2351 181185 Κιν. 6934 411 662 

email: skkpierias@gmail.com 

website: www.pieriacancer.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ