Μενού Κλείσιμο

Στο Θέατρο ΜΩ το έργο της Ειρήνης Παπαδοπούλου: «Ο Εγκέλαδος» στο ΜΩ

Το έργο μάς τοποθετεί σε μια εφιαλτική μετεξέλιξη της εποχής μας, σε καθεστώς παγκόσμιας διακυβέρνησης, με περιορισμό των ατομικών ελευθεριών, μέτρα φορολογικής παράνοιας και ασφυκτικού ελέγχου μέσω της τεχνολογίας των Η/Υ και της επιβολής της χρήσης του πλαστικού χρήματος.

Μέσα σ΄ αυτό το περιβάλλον, σε μια μικρή επιχείρηση, ένα κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, άνθρωποι καθημερινοί μπλέκονται σε καταστάσεις που ξεπερνούν τα όρια της καθημερινότητάς τους και του «πολιτικώς ορθού». Ένας σεισμός που απειλεί να καταστρέψει τα πάντα, μία υπό εξέλιξη απεργία – που υποσκάπτει τα θεμέλια της απόλυτα ελεγχόμενης κοινωνίας – και η ύποπτη εξαφάνιση ενός εκ των ηρώων θα καθορίσουν τη μοίρα τους. Θα αντέξει τελικά το σαθρό οικοδόμημα απέναντι στις ισοπεδωτικές δυνάμεις του Εγκέλαδου, του οποίου τα προειδοποιητικά μηνύματα όλοι φαίνεται να περιφρονούν;…..
Σκηνοθεσία: Κώστας Μυστακίδης
Κοστούμια: Σίσσυ Μακρίδου
Σκηνικά: Τίνα Ιωαννίδου
Video art – Sound effects: Παντελής Vatoum
Αφίσα: Παναγιώτης Φτάρας
Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Τάσος Αετόπουλος, Αλέξανδρος Δαλαμήτρας, Σίσσυ Μακρίδου, Νόπη Θεοδωρίδου, Γιάννης Γαλάνης, Τίνα Ιωαννίδου, Μαρία Αλεξανδροπούλου, Ελευθερία Παπαδοπούλου, Κώστας Σταυριανίδης και Σόλων Ασλανίδης
Γενική είσοδος: 8 ευρώ, ομαδικό (για ομάδες άνω των 10 ατόμων) 5 ευρώ. τηλ. κρατήσεων 23510 76228

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.