Μενού Κλείσιμο

Στο Μέγαρο Θεσσαλονίκης με την Παιδική Χορωδία

Σύλλογος Γονέων Μουσικού Σχολείου Κατερίνης

Η Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Μιχάλη Καρυοφυλλίδη θα συμμετέχει στο 8ο Φεστιβάλ Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών, που διοργανώνει το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου.

Η σημερινή, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο χορωδίες μουσικών σχολείων, τα οποία έχουν μια σημαντική και πολύπλευρη συμβολή στη μουσική εκπαίδευση.

Στη σκηνή του Μεγάρου, θα ανέβουν:

Χορωδία Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης (Μουσική διεύθυνση Αγγελική Κρίσιλα), Χορωδία 17ου Γυμνασίου Πάτρας (Μουσική διεύθυνση Έλενα Δρουκοπούλου), Χορωδία Μουσικού Σχολείου Χανίων (Μουσική διεύθυνση Γεωργία Νικολουδάκη), Παιδική Χορωδία Συλλόγου Γονέων Μουσικού Σχολείου Κατερίνης (Μουσική διεύθυνση Μιχάλης Καρυοφυλλίδης), Σύνολο Μουσικής Κινηματογράφου Μουσικού Σχολείου Λάρισας (Μουσική διεύθυνση Φρόσω Κτιστάκη) και η Χορωδία Όμοιων Φωνών Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας (Μουσική διεύθυνση Μιχάλης Ζαχαρτζής)

Ο επιτυχημένος θεσμός του Μεγάρου, μια μεγάλη διοργάνωση που προάγει τις αξίες της συνεργασίας, της ομαδικότητας και της συμμετοχής, θα δώσει φέτος βήμα σε περισσότερα από 20 χορωδιακά σχήματα από όλη την Ελλάδα, που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους αλλά και θα συμπράξουν σε ενδιαφέρουσες δράσεις και συναυλίες.

Πάνω από 1.000 παιδιά και νέοι αναμένεται να περάσουν από τη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης το τετραήμερο 26-29 Απριλίου, για το 8ο Φεστιβάλ Παιδικών – Νεανικών Χορωδιών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ