Μενού Κλείσιμο

Σπουδαία διάκριση για τον Πιεριέα ζωγράφο Τάσο Σιδηρόπουλο!

Η προσωπογραφία του μεγάλου Κρητικού Νίκου Καζαντζάκη (φώτο), μέσα από την οπτική του καλλιτέχνη, έδωσε την πρώτη θέση στον Πιεριέα εικαστικό Τάσο Σιδηρόπουλο

Ο Πανελλήνιος διαγωνισμός της BORGIAS COLLEGE OF FINE ART & DESIGN, ήταν διαδικτυακός και κοντά 3.000 άτομα ανέδειξαν πρώτο το συγκεκριμένο έργο, εκφράζοντας την προτίμησή τους μέσα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης

Δεκάδες έργα, από καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα τέθηκαν στην κρίση του κοινού, το οποίο ανέδειξε πρώτο το έργο του κ. Σιδηρόπουλου.

Την ανακοίνωση του αποτελέσματος, έκανε ο ίδιος ο εικαστικός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ευχαριστώντας όσους έδειξαν την προτίμησή τους στο έργο τους. Παράλληλα αφιέρωσε αυτήν την νίκη, σε αγαπημένα του πρόσωπα.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Τάσος Σιδηρόπουλος, αναφέρει: «Φίλοι μου, 2.928 ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που με φέρατε στην πρώτη θέση του 14ου Πανελλήνιου διαγωνισμού ζωγραφικής της BORGIAS COLLEGE OF FINE ART & DESIGN.

Είμαι ευγνώμων για την ανεκτίμητη βοήθεια που ανιδιοτελώς προσφέρατε, χωρίς εσάς δεν θα τα είχα καταφέρει! Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη γυναίκα μου, την αγάπη μου, Xristina Nikolakopoulou, τους γονείς μου Γιάννη και Κυριακή Σιδηροπούλου (στους οποίους αφιερώνω τη ΝΙΚΗ), και τα αδέρφια μου Χρήστο Σιδηρόπουλο,  Έλενα Σιδηροπούλου και Ελευθέριο Σιδηρόπουλο, όλους τους συναδέλφους, φίλους και αγνώστους, και φυσικά τον μεγάλο Νίκο Καζαντζάκη, με τα λόγια του οποίου κλείνω…» ΦΤΑΣΕ ΌΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ»

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ