Μενού Κλείσιμο

Σε «Ταξίδι δημιουργικότητας» καλεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης

Σε ένα ταξίδι δημιουργικότητας καλεί όσους έχουν δεξιότητες και διάθεση η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, οργανώνοντας αντίστοιχες ομάδες δημιουργικότητας και… προσφοράς. «Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες», αναφέρει η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η οποία προετοιμάζει σειρά δράσεων για τους επόμενους μήνες.

Αναλυτικά στο κάλεσμά της αναφέρει: Έχεις σκεφτεί την υλοποίηση μιας δράσης για παιδιά; Σου αρέσει να προσφέρεις; Έλα κι εσύ στην ομάδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης. Φέτος, θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα μεγάλο ταξίδι στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης. Με δράσεις δημιουργικότητας που προάγουν τη φαντασία και την αγάπη για το βιβλίο. Σας καλούμε, αν θέλετε να αποκτήσετε εμπειρία σε δράσεις με παιδιά, να μάθετε μαζί τους και να περάσετε δημιουργικά κι εσείς το χρόνο σας, να γίνετε εθελοντές και συνταξιδιώτες μας.

Έχεις ελεύθερο χρόνο; Αγαπάς τα παιδιά; Σου αρέσει να προσφέρεις; Έχεις σκεφτεί τη διεξαγωγή μιας δράσης για παιδιά και θέλεις να την υλοποιήσεις; Έλα κι εσύ στην ομάδα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης. Μπορείς να συμμετέχεις για το διάστημα που επιθυμείς, αναλαμβάνοντας τη διεξαγωγή μιας δραστηριότητας ως εμψυχωτής, την προβολή, καταγραφή και προώθηση μιας ξεχωριστής δράσης.

Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες π.χ. νηπιαγωγοί, μουσικοί, φυσικοί, φωτογράφοι κ.ά., καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες. Έλα να συζητήσουμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης την υλοποίηση και των δικών σου δράσεων κατά τους επόμενους μήνες.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

https://docs.google.com/forms/d/1OrcJEKOLvJawbwYqCyxzieKtORKwLkABVgTkhlAqsPE/edit?fbclid=IwAR1D_w7jAyaQ25rWB_MS3tFEJlctT1mQFvdjuTLYpxNOH78zhRtuNbBII5g

Αν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ