Μενού Κλείσιμο

Πρωτιά για τους μαθητές 2ου ΓΕΛ Κατερίνης

Αγώνες Επιχειρηματολογίας – Αντιλογίας Λυκείων της Κατερίνης

Αγώνες Επιχειρηματολογίας-Αντιλογίας 2017-2018, διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών και στο πλαίσιο αυτό αγώνες διεξήχθησαν και στην Πιερία.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο 2ο ΓΕΛ Κατερίνης και, λόγω του νέου θεσμού προφανώς, συμμετείχαν τρία λύκεια, το ΓΕΛ Κονταριώτισσας με 17 μαθήτριες και μαθητές συνοδεία των καθηγητριών Αμπάδου Μελιτίνης και Καναβούρα Μαρίας, τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» με 7 μαθήτριες και μαθητές συνοδεία του καθηγητή Διονύση Ζαρώτη και το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης με 11 μαθήτριες και μαθητές, που ήταν υπό την καθοδήγηση των καθηγητριών Ελένης Μπασία και Παρασκευής Καμηλάρη.

Μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν οι καθηγήτριες Ελένη Αγιάννη, Ασπασία Αθανασοπούλου, Άννα Χατζησταύρου και ο σχολικός σύμβουλος φιλολόγων Πιερίας κ. Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Οι αγώνες λόγω της μικρής συμμετοχής περιελάμβαναν μόνο δύο ημιτελικούς και τελικό γύρο.

Μετά από κλήρωση τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» αγωνίστηκαν στον πρώτο ημιτελικό με το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης, με νικήτρια ομάδα αυτή του 2ου ΓΕΛ.

Στη συνέχεια τα Εκπαιδευτήρια «Πλάτων» αντιμετώπισαν το ΓΕΛ Κονταριώτισσας, με νικήτρια ομάδα αυτή του ΓΕΛ Κονταριώτισσας.

Στον τελικό έλαβαν μέρος οι ομάδες του ΓΕΛ Κονταριώτισσας με το 2ο ΓΕΛ Κατερίνης. Μετά από ένα αγώνα, που τον απόλαυσαν οι διαγωνιζόμενοι, άξια νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης.

Αξίζει να αναφερθούν οι μαθήτριες και οι μαθητές που συμμετείχαν στη νικήτρια ομάδα του 2ου ΓΕΛ. Από την Α΄ τάξη Βραχνού Διονυσία Μαρία, Ναβροζίδης Ελευθέριος, Περιστερόπουλος Ιωάννης και από τη Β΄ τάξη: Βασιλοπούλου Σαββίνα Ελένη Δανιέλλα, Κερκένη Φανή Παρασκευή, Κουμπούζης Κωνσταντίνος, Κυριακίδης Μιλτιάδης, Παντελίδης Ανδρέας, Παπαδόπουλος Δημήτριος, Πολυζοπούλου Ζωή και Τούλη Έλλη.

Όλες και όλοι οι παραπάνω συνέβαλαν με τον τρόπο τους στην επιτυχία, στην πρωτιά, όμως δε συμμετείχαν στον αγώνα όλοι λόγω του κανονισμού. Στον διαγωνισμό, λοιπόν, έλαβαν μέρος οι Βραχνού Διονυσία Μαρία, Κερκένη Φανή Παρασκευή, Παντελίδης Ανδρέας, Πολυζοπούλου Ζωή και Τούλη Έλλη, ενώ ως βοηθοί χρονομέτρες οι Βασιλοπούλου Σαββίνα Ελένη Δανιέλλα και Παπαδόπουλος Δημήτριος. Αξίζουν σε όλες και όλους συγχαρητήρια!

Η επόμενη φάση των αγώνων θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Εκεί θα λάβουν μέρος οι δύο καλύτερες ομάδες των λυκείων από Ημαθία, Πέλλα και Πιερία.

Ευχόμαστε στις ομάδες του 2ου ΓΕΛ Κατερίνης και του ΓΕΛ Κονταριώτισσας καλό αγώνα και ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ