Μενού Κλείσιμο

«Πρώτη» εκδήλωση για το ‘18

Σύλλογος Κρητών «Το Ξαθέρι»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «Το Ξαθέρι», η οποία αποτελεί και την πρώτη επίσημη εκδήλωση του 2018.

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει: «Συγχαρητήρια στους μικρούς χορευτές μας που μας ξεσήκωσαν με τις χορευτικές τους ικανότητες!

Θερμές ευχαριστίες στο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ Γεώργιο για τις πατρικές του ευλογίες και το μεστό του λόγο! Ταυτόχρονα, θερμές ευχαριστίες προς τις αρχές του τόπου που παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας!

Μεταξύ αυτών η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα.Μαυρίδου Σ., ο βουλευτής κ.Τζαμακλής Χ.,εκπρόσωπος της βουλευτού του νομού κα. Σκούφα Ε.,καθώς και του βουλευτή κ. Κουκοδήμου.

Επίσης εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τη Δημοτική Αρχή του τόπου, η οποία εκπροσωπήθηκε απο τους κάτωθι Αντιδημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους:κ.Τσιουκάνη Κ.,κ. Λιακόπουλο Α. και κ.Κατανά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς όλους τους εκπροσώπους των πολιτιστικών φορέων και Συλλόγων της πόλης μας,οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και ιδιαίτερα στον αδελφοποιημένο Σύλλογο Κοκκινοπλιτών Κατερίνης!Από καρδιάς ευχαριστούμε όλους εσάς παλαιούς και νέους φίλους που στηρίζετε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας με την άοκνη και θερμή συμμετοχή σας!

Πάντα σε χαρές να σμίγουμε!»

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ