Μενού Κλείσιμο

Πρεμιέρα «καλοκαιρινών αποδράσεων»

Από το Γραφείο Νεότητας της Μητρόπολης

Ξεκίνησαν «με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχη κ. Γεωργίου», όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, οι καλοκαιρινές δράσεις του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος με ενεργό δυναμικό τους νέους και τις νέες της Πιερίας.

Ήδη τη Δευτέρα 18 Ιουνίου στο Εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου στην Ανδρομάχη πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ακολουθία του Αποδείπνου ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν παιχνίδια και μουσική από στελέχη του Γραφείου Νεότητας.

Η Τοπική Εκκλησία με σκοπό να συγκεντρώσει «ως στοργική μητέρα τους νέους μέσα στην αγκαλιά της» πραγματοποιεί μέσω του Γραφείο Νεότητας, που συντονίζει προσωπικά o Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ποικίλες δράσεις και προγράμματα πολλαπλών δραστηριοτήτων και υγιούς απασχόλησης των νέων και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αναπτύσσοντας τα «ψυχοσωματικά τους αντισώματα, τα οποία θα νικήσουν κάθε πολέμιο και αντίπαλο της αρετής και του αγαθού», τονίζεται σε ενημερωτικό σημείωμα.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Γκόλια στο τηλέφωνο 6944959168 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@imkitrous.gr.

Το πρόγραμμα των φετινών δράσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Δευτέρα 2 Ιουλίου (20:30–Προαύλιος χώρος Ι. Ν. Αγίας Άννας Κατερίνης)

Γιορτή νεολαίας με ζωντανή μουσική και μπάρμπεκιου για παιδιά γυμνασίου, λυκείου, φοιτητές και νέους

Δευτέρα 9 Ιουλίου

Ημερήσια εκδρομή στο Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων Θεσσαλονίκης για μαθητές λυκείου απόφοιτους και φοιτητές

Δευτέρα 16 Ιουλίου

Ημερήσια εκδρομή στην Ι. Μονή Κλεισούρας Καστοριάς για μαθήτριες λυκείου απόφοιτες και φοιτήτριες

Κυριακή 22 Ιουλίου (19:30–Εξωκκλήσι Απ. Πέτρου και Παύλου Αλωνίων)

Απόδειπνο, κέρασμα και μουσικό πρόγραμμα για νέους και νέα ζευγάρια

Δευτέρα 30 Ιουλίου

Ημερήσια εκδρομή στον Όλυμπο (Ι. Μ. Αγ. Διονυσίου, Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου & Εξωκκλήσι Αγίου Ιωάννου) για παιδιά γυμνασίου – λυκείου

29-31 Αυγούστου

Εκπαιδευτική εκδρομή και προσκύνημα στην Ιερά Νήσο Τήνο για στελέχη του νεανικού πνευματικού έργου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Εκπαιδευτική εκδρομή και προσκύνημα στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου – «Βεροιόστρατα» για απόφοιτους λυκείου, φοιτητές/τριες και νέους

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ