Μενού Κλείσιμο

Ποντιακή Μουσική Βραδιά με κέφι, χορό και μεγάλη προσέλευση επισκεπτών

34η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης:

Απογείωσαν το κέφι οι ήχοι της λύρας, στη διάρκεια της Ποντιακής μουσικής βραδιάς που απόλαυσαν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου, οι χιλιάδες επισκέπτες της 34ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης.

Σε μία ακόμα εκδήλωση γεμάτη χορό και διασκέδαση για όλους, οι δημοφιλείς Πόντιοι καλλιτέχνες: Αχιλλέας Βασιλειάδης Τραγούδι, Κώστας Σιαμίδης Λύρα, Γιώργος Σοφιανίδης Τραγούδι – Λύρα, Σίμος Συμεωνίδης Νταούλι μετέφεραν μοναδικά και μελωδικά, τη γνήσια ποντιακή παράδοση στη μουσική σκηνή της 34ης Εμποροπανήγυρης.

Παράλληλα, ξεσήκωσε το κοινό με τους έντονους χορευτικούς ρυθμούς του, το τμήμα του Ποντιακού συλλόγου Κατερίνης Παναγία Σουμελά.

Γενικότερα, πόλο έλξης για ντόπιους και επισκέπτες  και μία ψυχαγωγική ανάσα στην καθημερινότητα αποτελούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις, οι οποίες πλαισιώνουν το πρόγραμμα της φετινής Εμποροπανήγυρης.

Απόψε στις 21:00 είναι προγραμματισμένη «Λαϊκή Βραδιά», ενώ το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων διαμορφώνεται ως εξής:

Τετάρτη Κρητικό Γλέντι με τον Γιώργη Βρέντζο

Σε ένα δυναμικό γλέντι, με…. άρωμα, σκοπούς & τραγούδια από την μεγαλόνησο, μας προσκαλεί την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, η 34η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης.

Επί σκηνής, στο μουσικό – ψυχαγωγικό τμήμα του χώρου, οι κορυφαίοι Ανωγειανοί δεξιοτέχνες: Γιώργης Βρέντζος (τραγούδι – λαούτο), Νικόλαος & Γιώργης Νταγιαντάς.

Την Πέμπτη ακολουθεί μια ακόμη Λαϊκή Βραδιά με τους: Φωτιάδου Μαρία τραγούδι, Φωτιάδη Κώστα μπουζούκι, Μιχαηλίδη Σωκράτη τραγούδι και Γιακιμάκη Διονύση αρμόνιο

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη Λαϊκή και Παραδοσιακή βραδιά με καλλιτέχνες της Πιερίας και συγκεκριμένα με τους: Νίκο Πατρή Λαούτο – μπουζούκι, Γιώργο Τσιρίμπαση Κλαρίνο, Θάνο Κουλιανόπουλο Ντραμς, Νίκο Μπίνο Τραγούδι, Ευάγγελο Τσιγκαρόπουλο Τραγούδι και Πλούταρχο Πατινέα Αρμόνιο.

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ