Μενού Κλείσιμο

Παραμύθι στο μαγικό Πάρκο…

Ξεκίνησαν οι επισκέψεις σχολείων στο Πάρκο των Χρωμάτων

Το δικό τους παραμύθι στο μαγικό Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού, που συνοδευόμενοι από τους δασκάλους, τους καθηγητές και τους γονείς τους, επισκέφθηκαν το πρωί της Δευτέρας, το θεματικό πάρκο της πόλης μας.

Τα μικρά και μεγάλα παιδιά επιβιβάστηκαν στο «Πολικό εξπρές», επισκέφθηκαν τον «Άγιο Βασίλη» στο σπίτι του,  δημιούργησαν μοναδικές κατασκευές στο «Ειδικό εργαστήριο» παρέα με τα ξωτικά, έστειλαν το γράμμα και τις επιθυμίες του στο «Ταχυδρομείο», ενώ είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την «Χώρα της Χρωματιστής Περιπέτειας» την «Αστερούπολη», το «Μαγεμένο Δάσος», και το «Στρουμφοχωριό» και να ζήσουν μοναδικές περιπέτειες στη «Χώρα του Survivor».

Επιπλέον οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης, του 7ου , 12ου , 20ου , 25ου, και 23ου Νηπιαγωγείων Κατερίνης και του Γυμνασίου και Λυκείου της Ρητίνης, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα παραμύθια που καθημερινά ζωντανεύουν στο Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης. Πρόκειται για «Τον Παπουτσωμένο Γάτο», «Την Αγέλαστη Πολιτεία και τους Καλικάντζαρους», «Τον Τζακ και την Φασολιά» και «Τον Χιονάνθρωπο και το Κορίτσι».

Η γιορτή συνεχίζεται με το σχήμα «Άλλα ντ’ άλλων»

Γιορτές ελπίδας και προσδοκίας, γιορτές που ενώνουν δημότες αλλά και επισκέπτες, διοργανώνει καθημερινά ο Δήμος Κατερίνης, στον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό, το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης.

Με είσοδο ελεύθερη ο Δήμος προσφέρει καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, το οποίο συνεχίζεται σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, όπου στις 18:00 ξεκινά η αφήγηση λαϊκών παραμυθιών. «Στου μύλου τα σκαλίδια, γνέθονται παραμύθια. Χριστούγεννα, ξωτικά, κάλαντα μυλωνάδες και λόγια που σπέρνονται στην καρδιά», από διάφορους τόπους της χώρας μας από την Λαμπροπούλου Βάια, με συνοδεία φλάουτου.

Το αποψινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 20:00 στην κεντρική σκηνή του Πάρκου των Χρωμάτων, με την μουσική παράσταση, ελληνικού και ποπ ροκ, του σχήματος «Άλλα ντ’ άλλων».

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ