Μενού Κλείσιμο

Πάει με… 2000

Νέο ρεκόρ συμμετοχών στο «Τρέχω για την Κατερίνη»

Οι δηλώσεις συμμετοχής «έκλεισαν» χθες. Παρασκευή και Σάββατο η απόδοση των αριθμών συμμετοχής και των chips ηλεκτρονικής χρονομέτρησης στην πλατεία Ελευθερίας

Με τον αριθμό ρεκόρ των 2000 εγγραφών (250 περισσότερες από πέρυσι), όσες και οι συμμετοχές που προκηρύχθηκαν, ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, η διαδικασία υποβολής δηλώσεων στον αγώνα δρόμου – θεσμό «Τρέχω για την Κατερίνη».

Όπως είναι γνωστό, τη μεγάλη αθλητική γιορτή της πόλης διοργανώνουν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ., ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας«Ζευς», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.
Αριθμούς συμμετοχής και chips ηλεκτρονικής χρονομέτρησης, θα παραλαμβάνουν οι δημότες της Κατερίνης και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας από τo περίπτερο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στην πλατεία Ελευθερίας, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου, ώρες 09:00: π.μ. έως 14:00 και από τις 18:00 έως τις 20:00. Επίσης, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου από τον ίδιο χώρο, κατά τις ώρες 10:00 π.μ. έως 14:00.
Όλοι οι συμμετέχοντες, που θα προσέλθουν από άλλες περιοχές της χώρας μπορούν να παραλαμβάνουν τον αριθμό τους κατά την ημέρα του αγώνα (Κυριακή) και έως τις 10:00 π.μ. στην κεντρική πλατεία Κατερίνης (Πλατεία Ελευθερίας).
Να σημειωθεί οτιστο σημείο της αφετηρίας (Πλατανόδασος) δεν θα διανέμονται αριθμοί συμμετοχής.
Τα ονόματα των συμμετεχόντων, όπως επισημάνθηκε και κατά τη δημοσίευση της προκήρυξης του αγώνα, θα αναρτηθούν στις ιστοσελίδες της διοργάνωσης: katerini.gr, katerinirun.gr και zeusrunnersclub.gr, σήμερα Πέμπτη, μία δηλαδή ημέρα, μετά το πέρας της προθεσμίας δηλώσεων και σε κάθε περίπτωση πριν την απόδοση των αριθμών.

Μεταφορά αθλητών
Από την κεντρική πλατεία λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ θα μεριμνήσουν για τη μεταφορά των αθλητών στην αφετηρία του αγώνα (Πλατανόδασος Νεοκαισάρειας). Ειδικότερα, η μεταφορά θα γίνεται σταδιακά από τις 8:45 έως τις 10:00 π.μ., το πρωί της ερχόμενης Κυριακής.
Σύμφωνα με την έως σήμερα πρόγνωση της εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας οι καιρικές συνθήκες την προσεχή Κυριακή θα είναι ιδανικές για τον αγώνα, οπότε είτε ως αθλητές και εθελοντές, είτε ως απλοί θεατές λάβετε θέσεις για μία πραγματικά όμορφη γιορτή.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ