Μενού Κλείσιμο

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση!

3ος αγώνα δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου»

Εκατοντάδες δρομείς θα βρεθούν το Σάββατο στο Μνημείο του Αποστόλου Παύλου στη Μεθώνη για να διανύσουν μια απόσταση 9,7 χιλιομέτρων, τερματίζοντας στην Αρχαία Πύδνα!

Σύσκεψη της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα δρόμου 9,7 χιλιομέτρων «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», που διοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και το δήμο Πύδνας-Κολινδρού με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πύδνας-Κολινδρού.

Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα σε πολύ θετικό κλίμα έγινε η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων για ζητήματα που αφορούν τον αγώνα, ενώ τονίστηκε μεταξύ άλλων η σημαντικότητα της κορυφαίας αυτής αθλητικής διοργάνωσης με αρχαιολογική και πνευματική σπουδαιότητα, που συμβάλλει και στην τουριστική προβολή του τόπου.
Επιπρόσθετα, έγινε καταγραφή των δυνάμεων που θα διαθέσει η Αστυνομία, ο Δήμος καθώς και οι εθελοντικές ομάδες που θα συνδράμουν και φέτος για την άρτια διεξαγωγή και ασφάλεια των δρομέων.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 7μ.μ. Αφετηρία ορίζεται το μνημείο του Αποστόλου Παύλου στη Μεθώνη και τερματισμός η Αρχαία Πύδνα. Στα μέσα της διαδρομής και στο τερματισμό θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας ενώ μετάλλια και διπλώματα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 σύμφωνα με την αναλυτική προκήρυξη που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».
Μέγας χορηγός του φετινού αγώνα είναι το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, το οποίο πηγάζει από τον Όλυμπο, είναι ιδανικό για την καθημερινή ενυδάτωση του οργανισμού και εμφιαλώνεται με τα υψηλότερα standards ασφαλείας και υγιεινής.
Οι διοργανωτές έδωσαν το πλαίσιο στο οποίο πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Πιερία και τόνισαν τη σημασία της παρουσίας των εθελοντών στη διοργάνωση του αγώνα καθώς και το σπουδαίο ρόλο των κατοίκων των κοινοτήτων του δήμου Πύδνας-Κολινδρού που διασχίζουν οι αθλητές.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, o Αντιδήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού κ. Πορφυρίδης Χριστόφορος, η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Μακρυγιάλου κα Μαρία Αβραμίδου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Πύδνας-Κολινδρού κ. Μαυρίδης Μωυσής, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Ν. Πιερίας κ. Αλέξανδρος Πούλιος, και ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Πύδνας-Κολινδρού κ. Κωνσταντίνος Γιακουμής.
Στη σύσκεψη επίσης συμμετείχαν εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του Δήμου Πύδνας-Κολινδρού, οι οποίοι συνδράμουν αποφασιστικά στην άρτια διοργάνωση του φετινού δρόμου.
Οργανωτική επιτροπή και εμπλεκόμενοι φορείς έδωσαν ραντεβού το Σάββατο 17 Ιουνίου στην αφετηρία του 3ου Αγώνα Δρόμου «Το πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», όπου φέτος αναμένεται να ξεπεράσει το ρεκόρ συμμετοχών.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ