Μενού Κλείσιμο

Ο COVID-19 ματαιώνει τα «Αικατερίνεια»

Την ματαίωση των φετινών εκδηλώσεων «Αικατερίνεια» ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος Κατερίνης. Ο λόγος προφανής, αφού λόγω των προληπτικών μέτρων που ισχύουν για την προστασία από τον κορονοϊό, δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις με την παρουσία πλήθους.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή του ο ΟΠΠΑΠ Δήμου Κατερίνης, αναφέρει: Με λύπη σας ενημερώνουμε, ότι οι εκδηλώσεις των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», του πολιτιστικού θεσμού, προς τιμή της Πολιούχου, Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης, που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν τον προσεχή Νοέμβριο, ματαιώνονται για λόγους ασφαλείας των θεατών, των συντελεστών και των εργαζομένων και προκειμένου να προστατευθεί η δημόσια υγεία και να περιοριστεί η διασπορά του covid-19.

Η απόφαση λήφθηκε από τον Οργανισμό Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) του Δήμου Κατερίνης σε αγαστή συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος και αφού πρώτα εξαντλήθηκε κάθε δυνατό χρονικό περιθώριο και πρόσφορο μέσο για την υλοποίηση των εκδηλώσεων.

Με την ευχή όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η δοκιμασία να αποτελέσει παρελθόν, το ραντεβού με τις όμορφες βραδιές στην Κατερίνη της Τέχνης και του Πολιτισμού, στις ενδιαφέρουσες πολιτιστικές διαδρομές των «ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΩΝ», ανανεώνεται για το Νοέμβριο του 2021.

Εάν θέλετε να λαμβάνετε εγκαίρως τις ειδήσεις πατήστε εδώ 

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ