Μενού Κλείσιμο

Μουσική πανδαισία

Η Ορχήστρα Νέων Δίου σε εκδήλωση του Συλλόγου «Ο Ηράκλειτος»

Μουσική, πνευματική, συναισθηματική πανδαισία από την Ορχήστρα Νέων Δίου, στην εκδήλωση προς τιμήν των μαθητών και φοιτητών, που διοργάνωσε ο πολιτιστι-κός σύλλογος Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο Ηράκλειτος».

Πλημμύρισαν οι ψυχές μας από ευάρεστα ψυχικά συναισθήματα και ο θαυμασμός μας προς τα παιδιά ξεπερνούσε τα μέτρα.
Η σκόνη της καθημερινότητας που σκεπάζει τις ψυχές μας διαλύθηκε και τα πρόσωπα όλων φωτίστηκαν, όπως το ολόλαμπρο φεγγάρι στον έναστρο ουρανό.
Οι ώρες περνούσαν και κανένας δεν έφευγε. Όλοι ήθελαν να μην τελειώσει, αλλά κάποτε όλα τελειώνουν και τα ωραία πιο γρήγορα.
Παρήγορο ότι όλοι οι συντελεστές βρίσκονται στον τόπο μας και είναι βέβαιο ότι θα ξανασυναντηθούμε και θα ζήσουμε παρόμοιες στιγμές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δίου και του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο και τους συνεργάτες του, για την αποδοχή της πρόσκλησης.
Συγχαίρει το Μαέστρο κ. Νικόλαο Πατρή, τους μουσικούς και τραγουδιστές της Ορχήστρας Νέων Δίου.
Ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου που κατέκλυσαν την πλατεία των Μικρασιατών της Νέας Εφέσου, καθώς και όσους συνέβαλαν στην προβολή της εκδήλωσης.
Επίσης, τους εκπροσώπους Αρχών και Φορέων: Τον βουλευτή Πιερίας κ. Καστόρη, τον εκπρόσωπο του βουλευτή Πιερίας κ. Κουκοδήμου, τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Αθανάσιο Καλαϊτζή, Κων/νο Δημητριάδη, Νικόλαο Λαπάτση, Άρη Ρεμπατσιό, τον πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Εφέσου κ. Χαράλαμπο Κουτσιμάνη, τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Νέας Εφέσου κ. Νικόλαο Μπικιαρόπουλο, τους προέδρους και εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων, «Μικρασιατών Πιερίας», Εντοπίων Νέας Εφέσου «Το Στουπί», Κονταριώτισσας «Πίερες» και Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά».
Συγχαίρει τα μέλη των τμημάτων του συλλόγου που εκφράστηκαν με το τραγούδι και το χορό, καθώς και τους άξιους εθελοντές που εργάστηκαν για τη διοργάνωση.
Ο σύλλογος πρόσφερε στον κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο σύνθεση φωτογραφικού υλικού από όλα τα χρόνια συνεργασίας και από τις εκδηλώσεις εδώ και στις αλησμό-νητες πατρίδες.
Επίσης, τίμησε τον κ. Νικόλαο Πατρή για την προσφορά του στον πολιτισμό, στη μουσική μας παράδοση, στη νεολαία μας, στον τόπο μας.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα «Προδρόμεια 2017» στις 27,28,29/08/ 2017, στον αύλειο χώρο των εκκλησιών Αγίων Ιωάννου Προδρόμου και Ιωάννου Θεολόγου Νέας Εφέσου.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ευτυχία.

Για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος 
Δέσποινα Αβρουδιάδου

Ο Γραμματέας

Ιωάννης Γιαπιτζής

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ