Μενού Κλείσιμο

«Με δύναμη από την Κηφισιά»

Το Θέατρο Μω στα Αικατερίνεια την Τετάρτη

Τέσσερις γυναίκες πηγαινοέρχονται, συζητούν, διαμαρτύρονται, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα προβλήματα που έχουν με τις σχέσεις τους, αντιδρούν έντονα, λογομαχούν και ξαναέρχονται με…. δύναμη και με όχημα το Θέατρο Μώ, την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, για μία μοναδική παράσταση στο πλαίσιο των «Αικατερινείων 2017».

Ο λόγος για το έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά» του Δημήτρη Κεχαΐδη και της Ελένης Χαβιαρά, το οποίο  θεωρείται  σταθμός της σύγχρονης ελληνικής δραματουργίας. Γραμμένο με σπινθηροβόλο χιούμορ, γρήγορο ρυθμό και ανάλαφρη διάθεση, άλλοτε φάρσα, άλλοτε κομεντί, άλλοτε δράμα, με αριστοτεχνική κατασκευή αναφέρεται στον έρωτα και τα τερτίπια του.

Ο σκηνοθέτης – Κοσμάς Χατζηιωαννίδης –  καθοδήγησε με δυναμική και έξυπνα διασκεδαστική  διάθεση τις τέσσερις γυναίκες – πρωταγωνίστριες- διαφορετικών ηλικιών.  Μια κωμωδία στην οποία οι ηρωίδες δεν μπορούν να αποκρύψουν τα τραγικά τους προσωπεία. Εμπλεκόμενοι και οι άντρες αν και δεν εμφανίζονται επί σκηνής.

Η  Ζωή Καραγεωργίου – Αλέκα, η Μαριέτα Τσαχρέλια – Ηλέκτρα, η Αγγελική Γκουντρουμπή – Φωτεινή, η Τίνα Ιωαννίδου – Μάρω είναι εξίσου απολαυστικές στους ρόλους τους.

Τα σκηνικά-κοστούμια είναι της  Καλλιόπης Γιαμούζη και η μουσική επένδυση της Μαριέτας Τσαχρέλια.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ