Μενού Κλείσιμο

«Λιλιπούτεια Μαστορέματα»

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού:

Στις προγραμματισμένες δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κορινού εντάσσονται τα «Λιλιπούτεια Μαστορέματα», που υλοποιήθηκαν με την καθοδήγηση του βραβευμένου καλλιτέχνη Ιορδάνη Ποιμενίδη και με την συνδρομή εθελοντών.

«Οι δράσεις δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά μας σε όλο το Δήμο Κατερίνης που στοχεύουν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων του συμπληρωματικά με τη βασική εκπαίδευση είναι στρατηγική μας επιλογή. Ευχαριστώ ολόψυχα γονείς και εκπαιδευτικούς που βάζουν τα δυνατά τους και τις υποστηρίζουν» δήλωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης.
Τα παιδιά γεμάτα ενθουσιασμό και ενδιαφέρον άκουσαν τις οδηγίες του δημιουργού ο οποίος υλοποιεί γλυπτικά κ.α. έργα από ανακυκλώσιμα υλικά. Στην συνέχεια χρησιμοποίησαν κατσαβίδια, σφυριά, πριόνια, πένσες, έκοψαν, βίδωσαν, κάρφωσαν και κατασκεύασαν την δική τους ξύλινη μολυβοθήκη.
Στον επίλογο έβαλαν την δική τους πινελιά στην κατασκευή.
Όπως είναι γνωστό, δημιουργική απασχόληση, ενημερωτικές ημερίδες και εκπαιδευτικές επισκέψεις, σεμινάρια κ.α. συνιστούν το ευρύ θεματικό φάσμα δράσεων για παιδιά και ενήλικες, το οποίο θα διαρκέσει έως τον Μάιο 2019, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορινού.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ