Μενού Κλείσιμο

Κωμικές καταστάσεις καθημερινής ζαντίας

Το Θεατρικό Τμήμα Ένωσης Ποντίων Πιερίας παρουσίασε το «Φέγγος Ολημέρα»

Δεν είναι επαγγελματίες ηθοποιοί, ωστόσο πέτυχαν να ερμηνεύσουν υποδειγματικά τους ρόλους που υποδύθηκαν στην απολαυστική ποντιακή θεατρική κωμωδία: «Φέγγος Ολημέρα» (ιστορίες καθημερινής ζαντίας).

Η παράσταση με τους ζωηρούς διαλόγους και τις ξέφρενες κωμικές καταστάσεις, σε κείμενα – σκηνοθεσία Χάρη Αμανατίδη ανέβηκε στο πλαίσιο των «Αικατερινείων», από το θεατρικό τμήμα της Ένωσης Ποντίων Πιερίας, το βράδυ της Τετάρτης στο Συνεδριακό Κέντρο και απέσπασε το παρατεταμένο χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού.

Όπως τόνισε σε σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) Θεόδωρος Παυλίδης: «Εκ μέρους του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και του Δ.Σ. του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) επιτρέψτε μου να απευθύνω θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συντελεστές, για την συμμετοχή τους στα «Αικατερίνεια». Συγχαίρουμε με την ευκαιρία την Ένωση Ποντίων Πιερίας, για τη διαρκή και διακριτή ποιοτική παρουσία της, στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου».

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού (ΟΠΠΑΠ) Δήμου Κατερίνης Αναστάσιος Παπαζήσης, το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των «Αικατερινείων» Μαρία Σωτηριάδου, ενώ την παράσταση παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ