Μενού Κλείσιμο

Κατασκηνωτικό διήμερο για νέα ζευγάρια

Από την Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Το πολύ επιτυχημένο περυσινό πρώτο κατασκηνωτικό διήμερο για νέα ζευγάρια και νέους θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Ρητίνης το διάστημα 17 και 18 Αυγούστου.

Μέσα από ένα πλούσιο και όμορφο ομαδικό πρόγραμμα με ωφέλιμες συζητήσεις, κοινή προσευχή και φυσικά ψυχαγωγία, θα δοθεί η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να ωφεληθούν πνευματικά και να ξεκουραστούν, κάτω από τη σκέπη του Αγίου Γεωργίου και φυσικά με την πατρική αγάπη και τη στοργική μέριμνα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.

Στη διάρκεια του διημέρου δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους πολλοί νέοι, να μοιραστούν εμπειρίες και απόψεις τους γύρω από την οικογενειακή ζωή και φυσικά να συμπροσευχηθούν και να ψυχαγωγηθούν.

 Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους Αρχιμανδρίτη π. Διονύσιο Γκόλια στο τηλ. 6944959168 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  info@imkitrous.gr

Ενημέρωση από την εβδομαδιαία εφημερίδα Επτά. Τα νέα της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

Ακολουθήστε μας:
FB: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία
YouTube: Εφημερίδες Επτά & Πολιτεία

Instagram: efimerides_epta_politeia

ερίνης 17β., Ευρωπός 10β., Πάλευε 7β.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ