Μενού Κλείσιμο

«Ίχνη ….Μελωδικα» στα Αικατερίνεια

Αστική Σχολή Κατερίνης

Με «Ίχνη ….μελωδικά», ένα απάνθισμα των μουσικών αφιερωμάτων σε αγαπημένους Έλληνες συνθέτες (Ξυδάκης, Σαββόπουλος, Λουδοβίκο των Ανωγείων κ.α.), που έχει παρουσιάσει στη διάρκεια της ενδιαφέρουσας πολιτιστικής της διαδρομής συμμετείχε φέτος στα «Αικατερίνεια», η Χορωδία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας με συνοδοιπόρους το μουσικό σχήμα: «Οι Μελωδοί της Παράδοσης».

Η εκδήλωση  υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Δημήτρη Καραμούζα και με την συμμετοχή στο μπουζούκι του Στάθη Τρελλόπουλου πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από φίλους της μουσικής, αίθουσα της Αστικής Σχολής.

Χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη μετέφεραν κατά την έναρξη της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Ο.Π.Π.Α.Π. Θεόδωρος Παυλίδης και το μέλος της οργανωτικής επιτροπής των «Αικατερινείων» Μαρία Σωτηριάδου σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Φέτος τα «Αικατερίνεια» εστιάζονται σε ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών εκδηλώσεων με έμφαση σε θεματικούς άξονες όπως: Λόγος, Μουσική, Θέατρο, Εικαστικές Τέχνες, Παράδοση και γνωρίζουν μεγάλη ανταπόκριση από τους φίλους της Τέχνης και του Πολιτισμού. Συγχαίρω θερμά τους συμμετέχοντες στην αποψινή εκδήλωση, και προσκαλώ όλους να αγκαλιάσουν και τις επόμενες εκδηλώσεις μας με το ίδιο ζωηρό  ενδιαφέρον».

Επιπλέον, χαιρετισμό απηύθυνε η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Π.Ε. Μαρία Μπαχλιτζανάκη η οποία επισήμανε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εμπνευστές της εκδήλωσης, τους συναδέλφους που διαθέτουν προσωπικό χρόνο και υλοποιούνται δράσεις, οι οποίες είναι ιδιαίτερα σημαντικές και αξίζει να υποστηριχθούν με κάθε πρόσφορο μέσο».

Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαργαρίτα Αμανατίδου, ενώ παρέστησαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων, συλλόγων και όπως προαναφέρθηκε πλήθος κόσμου.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ