Μενού Κλείσιμο

Η ΔΟΠ εκπαιδεύεται…

Διασωστική Ομάδα Πιερίας

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο “EM.TR.A.S.E.” παρακολούθησαν τα μέλη της ΔΟΠ στο Παλαιόκαστρο Θεσσαλονίκης, πάνω στην διαλογή θυμάτων στην περίπτωση ενός μαζικού ατυχήματος.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα, όπου περιλαμβάνει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση πάνω στη Διαλογή Θυμάτων στην περίπτωση ενός Μαζικού Ατυχήματος σε χώρους άθλησης και όχι μόνο. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν και μέλη της Διασωστικής Ομάδας Πιερίας ως θύματα – μοντέλα, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι.

Σύμφωνα με τον Βρετανό Φιλόσοφο και Μαθηματικό, Alfred North Whitehead, η εκπαίδευση είναι η εκμάθηση της τεχνικής της χρήσης της γνώσης. Με την ολοκλήρωση του συγκεκριμένου σεμιναρίου οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν και να αξιοποιήσουν μεθοδικά και εξειδικευμένα τις γνώσεις τους.

Πλέον, η Διασωστική Ομάδα Πιερίας διαθέτει περισσότερους εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους διασώστες πάνω στην επείγουσα διαλογή θυμάτων στην περίπτωση ενός μαζικού ατυχήματος.

Η Διασωστική Ομάδα Πιερίας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα εκπαιδευμένα και πιστοποιημένα μέλη της, για τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απέκτησαν με στόχο την προσφορά βοήθειας προς το κοινωνικό σύνολο, και τους εύχεται πάντα επιτυχίες!

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ