Μενού Κλείσιμο

Γλυκά δώρα και αγάπη…

Από το Επιμελητήριο Πιερίας στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Κατερίνης που στεγάζεται σε ένα πρότυπο σύγχρονων προδιαγραφών κτήριο στη Γανόχωρα Πιερίας, επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου και μέλη του Δ.Σ., καθώς και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου προσφέροντας πασχαλιάτικα γλυκίσματα και λιχουδιές για τα παιδιά.

Τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου και την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, υποδέχτηκε η Διευθύντρια του Σχολείου Σύλβια Δεληγιαννίδου η οποία αφού τους ευχαρίστησε για την ευγενική χειρονομία τους αναφέρθηκε στη λειτουργία της δομής.
Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης, είναι η μοναδική δομή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στον τομέα της και σ’ αυτό φοιτούν σήμερα συνολικά 50 παιδιά από όλη την Πιερία. Συγκεκριμένα 36 παιδιά φοιτούν στο Δημοτικό και άλλα 14 στο Νηπιαγωγείο. Αυτό που κυρίως χρειάζονται τα παιδιά του Σχολείου είπε η κ. Δεληγιαννίδου, είναι σταθερότητα προσώπων και πάνω από όλα αγάπη.
Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Πιερίας κ. Η. Χατζηχριστοδούλου ανέφερε ότι : «επιθυμία τόσο του Επιμελητηρίου Πιερίας όσο και της Αντιπεριφέρειας Πιερίας είναι να δώσει χαρά και αγάπη στα παιδιά». Συνεχάρη την κα. Δεληγιαννίδου και το προσωπικό του Σχολείου για το αξιόλογο έργο που επιτελούν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο έργο τους ενώ κλείνοντας υπογράμμισε πως το Επιμελητήριο Πιερίας στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων, όπου μπορεί βοηθάει με το δικό του τρόπο.
Αφού συνεχάρη για το έργο και ευχήθηκε καλή συνέχεια και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, προσέφεραν τις γλυκές, χρωματιστές λιχουδιές στην κα. Δεληγιαννίδου για να τις μοιράσει στα παιδιά του Σχολείου.
Ο πρόεδρος κ. Ηλία Χατζηχριστοδούλου συνοδεύονταν από την Α΄ Αντιπρόεδρο κα. Ματούλα Βελώνη, την Οικονομική Επόπτη κα. Χάιδω Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. κα. Βίνα Φλογέρα και κα. Σμαρώ Γιαννούλη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ