Μενού Κλείσιμο

Γιορτή νεολαίας από την Μητρόπολη

Συνεχίζονται οι καλοκαιρινές δράσεις του Γραφείου Νεότητας της Μητρόπολης

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ένα μεγάλο γεγονός για τους νέους και τις νέες της Πιερίας, η Γιορτή Νεολαίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουλίου στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Άννης.

Ενθουσιασμός, χαρά, κέφι, ζωντάνια και συγκίνηση ήταν μερικά από τα συστατικά αυτού του θεσμού της τοπικής Εκκλησίας, μιας προσπάθειας που ξεκίνησε από εθελοντές ενορίτες της Αγίας Άννης Κατερίνης με την επιμέλεια του Αρχιμανδρίτη π. Διονυσίου Γκόλια. Η πολιτιστική έκφραση των νέων της πόλης, της νεολαίας που δυναμικά δίνει το παρόν της σε ένα θεσμό που πλέον έχει καθιερωθεί και καταξιωθεί με τη φροντίδα και το ανύστακτο πατρικό ενδιαφέρον του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου.
Ντόπιοι καλλιτέχνες ψυχαγώγησαν τη νεολαία με διάφορα είδη μουσικής. Το μουσικό σχήμα αποτελούνταν από τους Ελπίδα Πισπίρη – Φωτοπούλου (τραγούδι), Κωνσταντίνα Κάλφα (τραγούδι), Γρηγόρη Γκόλια (τραγούδι), Θανάση Φωτόπουλο (ντραμς), Στέφανο Βαρβαρέζο (ηλ. κιθάρα), Γιάννη Φέσσα (μπάσο) και Γιώργο Τσαπράνη (ακουστική κιθάρα).
Η εκδήλωση εντάσσεται στις καλοκαιρινές νεανικές δράσεις του Γραφείου Νεότητας, ενώ τη στηρίζουν πολλοί τοπικοί χορηγοί στους οποίους η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος απευθύνει θερμές ευχαριστίες.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ