Μενού Κλείσιμο

«Για πάντα μαζί»

Χριστούγεννα στο Πάρκο των Χρωμάτων

Απόψε Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα σε μια μοναδική συναυλία. Νωρίτερα με αφηγητές Πιεριείς συγγραφείς «Μάγιισα Ξινή εναντίον Άι Βασίλη»

Χριστουγεννιάτικος προορισμός για εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους αποτελεί το Πάρκο των Χρωμάτων της Κατερίνης, καθώς από τις πρώτες κιόλας ημέρες της λειτουργίας του πλήθος κόσμου έχει περάσει την χρωματιστή του πύλη, για να απολαύσει ένα παραμυθένιο ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων.
Το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο περιμένει τους επισκέπτες του προσφέροντας καθημερινά δωρεάν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο συνεχίζεται σήμερα Τρίτη στις 6 το απόγευμα, με την διαδραστική αφήγηση τοπικών συγγραφέων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, με τίτλο «Μάγισσα Ξινή εναντίον του Άι Βασιλη».
Στις 8 το βράδυ στην κεντρική σκηνή του Χριστουγεννιάτικου Πάρκου των Χρωμάτων θα ανέβει το πιο ξεχωριστό, αχώριστο και δυναμικό νεανικό δίδυμο. Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα, ο καθένας με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και οι δυο μαζί ανακαλύπτοντας τις κοινές μουσικές τους αγάπες, παρουσιάζουν ένα κεφάτο, εξαντλητικό, νεανικό πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες. Σε μια διαδρομή που ξεκινά από δυνατές rock κιθάρες, πλησιάζει την soul φλερτάρει με το funk και λοξοκοιτάει την disco, Μύρωνας και Ησαΐας, παρουσιάζουν τα δυνατά προσωπικά τους τραγούδια και ξαφνιάζουν με αναπάντεχες διασκευές, από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο, με απόλυτο σκοπό το απόλυτο ξεφάντωμα.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ