Μενού Κλείσιμο

Για καλό σκοπό με τη Γλυκερία!

Η Γλυκερία και η Ορχήστρα Νέων Δίου, απόψε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στον Καπνικό Σταθμό

Όλοι οι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς. Η είσοδος είναι δωρεάν και προαιρετικά μόνο οι πολίτες μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, αλλά και δομών που υποστηρίζουν το παιδί

Η αποψινή συναυλία με την Γλυκερία και την Ορχήστρα Νέων του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, πραγματοποιείται με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για τις κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη χάρη στην προθυμία όλων των καλλιτεχνών να εμφανιστούν αφιλοκερδώς.

Σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης μπορεί να φιλοξενήσει το ανώτερο 1.780 επισκέπτες. Για τον λόγο αυτό η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν ατομικές προσκλήσεις.

Η διάθεση των προσκλήσεων ολοκληρώθηκε χθες και επιλέχθηκε ο συγκεκριμένος τρόπος διότι είναι αδύνατον να παραληφθούν τα τρόφιμα από 1.780 επισκέπτες την στιγμή της εισόδου στον χώρο της εκδήλωσης.

Σε περίπτωση που απομείνουν κάποιες προσκλήσεις, αυτές θα διατεθούν την ημέρα της συναυλίας με σειρά προτεραιότητας.

Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στις παρακάτω κοινωνικές δομές: ένας τόνος στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ενας τόνος στα Παιδικά Χωριά SOS, ένας τόνος στον Σύλλογο Προστασίας Παιδιών «Βενιαμίν» και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των «Γιατρών του Κόσμου».

Σε όλους τους επισκέπτες θα προσφερθεί τσάι και ζεστό ψωμί από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, με πάστα ελιάς

Οι ειδήσεις της Κατερίνης και της Πιερίας με ένα κλικ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ